Αλλαγές στους αντιδημάρχους  προτίθεται να κάνει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σύμφωνα με πληροφορίες του Radar.gr. H θητεία των νυν αντιδημάρχων λήγει στις 31/08/2021 σύμφωνα με την απόφαση που είχε ορίζει ο Κώστας Μπακογιάννης από την έναρξη της θητείας του. Στην θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστου Τεντόμα, θα πάει ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας Ελευθέριος Σκιαδάς, ενώ ο νυν προέδρος, θα αναλάβει αντιδήμαρχος πρασίνου.

Από την άλλη αναβαθμίζεται ο Βασίλης Αξιώτης στον οποίο περνάνε οι αρμοδιότητες του Γιώργου  Αποστολόπουλου που ήταν  Αντιδήμαρχος Δόμησης και Κτιριακών Υποδομών. Ο Βασίλης Κορομάντζος θα παραμείνει Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων, όπως και ο Νίκος Αβραμίδης ο οποίος έχει στην αρμοδιότητά του, την καθαριότητα. Ενώ το ίδιο θα συμβεί και για την Κατερίνα Γκαγκάκη η οποιά  φαίνεται να παραμένει αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών.

Τέλος, θέση ευθύνης πρόκειται να αναλάβει η Νίκη Αραμπατζή, ενώ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του απο την θέση του προέδρου της Τεχνόπολης, ο Κωνσταντίνος Δέδες