Ο Κίλιαν Μέρφι πόζαρε ως μοντέλο για τη νέα φωτογράφιση του Ιταλικού οίκου μόδας Versace κάνοντας το ντεμπούτο του ως άνδρας Icon του πολυτελούς brand.

Ο 47χρονος Ιρλανδός ηθοποιός και η 41χρονη Αν Χάθαγουεϊ είναι τα νέα icons της νέας καμπάνιας του σπουδαίου οίκου μόδας που λανσάρεται επισήμως στις 3 Απριλίου. Πρόκειται στην ουσία για τα νέα πρόσωπα του οίκου, που θα αποτελούν τους brand ambassadors.

Ο σταρ του «Oppenheimer» και μεγάλος νικητής των φετινών Όσκαρ ποζάρει στον φακό φορώντας ένα ταμπά μακρυμάνικο μπλουζάκι πόλο και ένα μαύρο παντελόνι ενώ σε άλλο κλικ φορά ένα λευκό φανελάκι, μαύρο σακάκι, παντελόνι με ζώνη και ένα χρυσό κολιέ στον λαιμό.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Κίλιαν Μέρφι

Σε ένα βίντεο για την καμπάνια που κοινοποίησε ο οίκος Versace στο Instagram, βλέπουμε τον Κίλιαν Μέρφι από τα παρασκήνια της φωτογράφισης.

Ο Κίλιαν ακούγεται να λέει: «Αποφεύγω το μόνιτορ όταν κάνω ταινίες. Είναι επειδή είναι ένας διαφορετικός χαρακτήρας, ξέρεις; Ποτέ δεν θέλεις να επηρεάσεις το ταξίδι σου».

Στο τέλος του βίντεο προσθέτει χαρακτηριστικά: «Καθαρό και κλασικό, είναι Versace».

Η συνεργασία του Κίλιαν Μέρφι με την εταιρεία φαίνεται να ήταν στα σκαριά για αρκετό καιρό καθώς φορούσε Versace καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν των βραβείων αλλά και τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ όταν επέλεξε ένα κλασσικό σμόκιν Atelier Versace.

Μιλώντας για τη συνεργασία, η δημιουργική διευθύντρια του Versace, Ντονατέλα Βερσάτσε είπε: «Είμαι ενθουσιασμένη που ο Κίλιαν εντάσσεται στην οικογένεια του Versace. Είναι ένας πραγματικά εξαιρετικός ηθοποιός και αξίζει απόλυτα το Όσκαρ του. Είναι ελκυστικός και συναρπαστικός μπροστά σε μια κάμερα και μου άρεσε να τον βλέπω να ζωντανεύει το Versace».

Ο Κίλιαν Μέρφι έγινε ο πρώτος γεννημένος στην Ιρλανδία σταρ που κέρδισε το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Η νίκη του ήταν η πρώτη νίκη της Ιρλανδίας στην τελετή από τότε που ο Ντάνιελ Ντέι Λούις και η Μπρέντα Φρίκερ πήραν βραβεία για «Το αριστερό μου πόδι» το 1990.

Διαβάστε ακόμη: