Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας ο Παύλος Πολάκης με απόφαση Κασσελάκη.

Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποδείχθηκε το bullying που έκανε σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος τίθεται εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο.

Το μπούλινγκ του Παύλου Πολάκη σε συνεργάτιδα του Άδωνι, που οδήγησε στη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης, στη συνεδρίαση της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση, εξαπέλυσε προσωπική επίθεση σε βάρος συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, πυροδοτώντας αντιδράσεις.

Ο Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, απευθύνθηκε στη συνεργάτη του υπουργού Υγείας, η οποία παρίστατο στην αίθουσα, με τρόπο που οδήγησε και την ίδια την συνάδελφό του Αθηνά Λινού να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», είπε ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στη συνεργάτη του υπουργού Υγείας.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας», είπε η Αθηνά Λινού, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. «Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», είπε η Αθηνά Λινού.

Διαβάστε ακόμη: