Ο Hugh Grant εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως Oompa Loompa στο πρώτο επίσημο τρέιλερ του Wonka. Η ταινία αφηγείται την ιστορία του εκκεντρικού σοκολατοποιού Willy Wonka, τον οποίο υποδύεται ο Αμερικανός αστέρας Timothée Chalamet.

Βρίσκεται πριν από τα εγκαίνια του διάσημου εργοστασίου σοκολάτας του.

Στο τέλος του τρέιλερ, ο Wonka συναντά τον πρασινομάλλη και πορτοκαλοπρόσωπο χαρακτήρα του Grant, ο οποίος είναι παγιδευμένος σε ένα γυάλινο βάζο, σημειώνοντας: “Ώστε είσαι το αστείο ανθρωπάκι που με ακολουθεί;

Είναι μια αναχώρηση για τον 62χρονο Grant, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για το ότι υποδύεται βασικά Άγγλους κυρίους σε ταινίες όπως το Notting Hill, το Love Actually και το Bridget Jones’s Diary.

Απεικονίζοντας έναν από τους εργάτες στο εργοστάσιο της Wonka, φαίνεται να απαντά: «Θα σας δώσω να ξέρετε ότι είμαι απόλυτα σεβαστή για έναν Oompa-Loompa».

Αφού ο Wonka του Chalamet φαίνεται να αγνοεί τους ανθρώπους από το Loompaland, ο χαρακτήρας του Grant επιλέγει να “ανανεώσει τη μνήμη σας” παίζοντας του μια μελωδία και αρχίζοντας να χορεύει.

Ο 27χρονος Chalamet, που έγινε γνωστός το Call Me By Your Name και συνέχισε να πρωταγωνιστεί στο Dune, εμφανίζεται στο κλιπ με κόκκινο παλτό και καπέλο στην αρχή του ταξιδιού της Wonka για να γίνει η διάσημη ζαχαροπλάστης. Περιγράφεται ως «κάτι σαν μάγος, εφευρέτης και σοκολατοποιός».

Πληροφορούμαστε ότι ο πρωταγωνιστής, ο οποίος «έχει περάσει τα τελευταία επτά χρόνια ταξιδεύοντας στον κόσμο τελειοποιώντας την τέχνη μου», θα έρθει αντιμέτωπος με ένα φοβερό «καρτέλ σοκολάτας».

Διαβάστε περισσότερα