Στην ΑΕΚ διαψεύδουν σχεδόν κάθε όνομα που… κυκλοφορεί για τον μεταγραφικό Γενάρη, διαρρέουν πως θα πάρουν παίκτη μόνο εφόσον αυτός μπορεί να κάνει την διαφορά και προσπαθούν να απαλλαγούν από πέντε (5) “δυνατά” συμβόλαια που είτε δεν υπολογίζονται, είτε δεν “κολλάνε” στα στάνταρ του προπονητή της (Μπακάκης,Ινσούα, Νταντσένκο, Σβάρνας, Τάνκοβιτς). Όσον αφορά στον Λε Ταλέκ είναι άλλη περίπτωση(άρα).

Η στήλη βέβαια δεν τα … τρώει κάτι τέτοια αφού έχει τις άκρες στις μανατζερικές πιάτσες για να “τσεκάρει” κάτι τέτοιες/α διαρροές και ρεπορτάζ. Όπως και το άλλο, δηλαδή πως ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει ακόμη μιλήσει με τους Κονέ-Παπαδημητρίου για μεταγραφικά. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο…

Πως αποδεικνυεται αυτό που γράφω; Πολύ απλά με την… πληροφορία από χέρι πως ο “κόουτς Αρτζι” έχει ήδη ευλογήσει την απόκτηση μέσου, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και απο συγκεκριμένη αγορά! Απο την Γερμανία μεριά! Το είχε ξανακάνει άλλωστε ο Γιαννίκης, στον ΠΑΣ ΓΙάννινα, με τον “Γερμανό” Καρτάλη και μέσω των ίδιων μανατζερικών καναλιών!

O πρώην μέσος της Σάλκε και ο νυν συμπαίκτης του Κούτρη βασικός στόχος της ΑΕΚ

Πάμε τώρα και στο… παρασύνθημα. Στην ΑΕΚ έχουν προταθεί τρεις παίκτες/μέσοι απο την… πατρίδα του Γιαννίκη, ο οποίος και για τους τρεις είναι θετικός. Και όποιος τους κάτσει απο την εν λόγω short list, κατά κάποιο τρόπο.

Με τον έναν να παίζει στην Bundesliga και τους άλλους δυο στην Bundesliga 2.Aπό ονόματα; Το ένα ουσιαστικά η στήλη το αποκάλυψε πριν απο λίγο καιρό κι αναφέρομαι στον ομογενή Βασιλειάδη της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Οι άλλοι δυο μέσοι είναι Γερμανοί, που αγωνίζονται βασικοί, σε μεγάλες δυνάμεις του παρελθόντος, οι οποίες τώρα αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Το ένα όνομα/στόχος, που διέρρευσε και πιθανότητα να αποτελέσει και την No1 επιλογή της ΑΕΚ – με την έννοια πως τελειώνει το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε από 1η Γενάρη μπορεί να υπογράψει όπου θέλει και μετά να… πιέσουν την νυν ομάδα του – είναι συμπαίκτης του Λεονάρντο Κούτρη στην Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο λόγος για τον Μαρσέλ Σομπότκα, αμυντικός μέσος 27 Μαΐων, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας και ουσιαστικά ποδοσφαιρικό προϊόν της Σάλκε. Στην Φορτούνα παίζει απο το 2015 ενώ την φετινή σεζόν μετράει 14 συμμετοχές και 3 ασίστ. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι 1.500.000 ευρώ.

Στα ματς με Ολυμπιακό/Παναιτωλικό παίζει την θέση του ο Παράσχος. Σε “κοντρα” με τον Παπαδόπουλο

Επιστροφή στις ήττες για τον Ατρόμητο του Γιώργου Παράσχου. Έχασε σχεδόν με κάτω τα χέρια το Σάββατο στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Ουσιαστικά μιλάμε για μια… σβηστή νίκη του Παναθηναϊκού, που προήλθε σε μεγάλο βαθμό από την αδυναμία του αντιπάλου της.

Ο Ατρόμητος που είναι προτελευταίος στην βαθμολογία (και γιατί δεν έπαιξε ο Απόλλων), στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι. Και μετά πάει στο Αγρίνιο για τον “τελικό” κόντρα στην ομάδα του πρώην προπονητή του, Γιάννη Αναστασίου. Θυμίζω πως ο Παναιτωλικός στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με ανατροπή τον Ατρόμητο του Άνχελ Λόπεθ τότε…

Η αναφορά μου στον Ατρόμητο δεν γίνεται τυχαία. Μπορεί μετά την 6άρα απο τον Αστέρα στην Τρίπολη να κυκλοφόρησαν σενάρια αποπομπής των Παράσχου – Γκουτζίδη από την τεχνική ηγεσία αλλά όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκαν αλλά ο βετεράνος κόουτς επέστρεψε (μετά την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό) στον πάγκο με νίκη επί του Απόλλωνα.

Για να μην το κουράζω άλλο: ο Παράσχος παραμένει αναλώσιμος στον Ατρόμητο. Και η στήριξη του Σπανού είναι περισσότερο… προσωρινή και θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα. Αν δηλαδή ο Παράσχος κάνει δύο ήττες, απο Ολυμπιακό και Παναιτωλικό, οι δικές μου πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Παράσχο να… χαιρετάει. Κοινώς να τον σουτάρει. Σε μια τέτοια περίπτωση μάλλον θα ανακουφιστεί και ο… Κυριάκος Παπαδόπουλος που εσχάτως είναι σε κάκιστο φεγγάρι με τον κόουτς!