Από τις 21/04, ο Έρικ Τεν Χαγκ είναι ο διάδοχος του Ραλφ Ράνγκνικ στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων», με τον τελευταίο να αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όπερ σημαίνει πως οι δύο άνδρες δε σπαταλούν…στιγμή, έχοντας αρχίσει ήδη να «καταστρώνουν» το πλάνο τους –όχι μονάχα όσον αφορά την αγωνιστική ταυτότητα, αλλά και τη φιλοσοφία του συλλόγου εν γένει–, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολλανδός προπονητής «τσεκάρει» την περίπτωση του –γνώριμου σε εκείνον– Φράνκι Ντε Γιόνγκ, καθώς φέρεται να επιθυμεί διακαώς επανένωσή τους, ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη συνεργασία στον Άγιαξ, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frenkie de Jong (@frenkiedejong)

«Ο Τεν Χαγκ έχει ήδη εισηγηθεί στους διοικούντες την πραγματοποίηση της μεταγραφής με κάθε τρόπο και κόστος· η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται διατεθειμένη να “σπάσει” το φράγμα των 90.000.000€, ώστε να πείσει τους “μπλαουγκράνα” και να προχωρήσει η διαδικασία», αναφέρουν οι πληροφορίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frenkie de Jong (@frenkiedejong)

Παράλληλα, από τις 16/04 έχει γνωστοποιηθεί η αποχώρηση του 33άχρονου αμυντικού μέσου, Νεμάνια Μάτιτς, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2023, ωστόσο έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για την τροποποίηση του συμφωνητικού και την τελική αποδέσμευσή του.

«Ύστερα από πολλή σκέψη, αποφάσισα η εφετινή χρονιά να είναι η τελευταία μου ως μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουν ήδη ενημερωθεί η διοίκηση, ο προπονητής και οι υπόλοιποι παίκτες. Αποτέλεσε μεγάλη τιμή και προνόμιο να αγωνισθώ σε αυτόν τον τεράστιο οργανισμό.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους φιλάθλους για τη συνεχή στήριξή τους. Θα δώσω τα πάντα έως το τέλος της σεζόν, για να βοηθήσω την ομάδα μου να ολοκληρώσει τη χρονιά, όσο πιο δυνατά γίνεται», ανέφερε στην αποχαιρετιστήρια τοποθέτησή του.