Ο Φλόιντ λοιπόν, ο οποίος έχει μια τεράστια εμμονή με τα ρολόγια και διαθέτει μια πανάκριβη συλλογή που έχει παρουσιάσει ο ίδιος στο Instagram, αγόρασε στον μόλις πέντε εβδομάδων εγγονό του Kentrell Jr – ναι έγινε παππούς -, ένα χρυσό Rolex Oyster Perpetual Datejust γεμάτο διαμάντια, αξίας 45.000 δολαρίων.

Σίγουρα είναι ένα υπερβολικό δώρο για ένα μωρό, ωστόσο ο Μεϊγουέδερ ήθελε να ξεκινήσει τη συλλογή ρολογιών του εγγονού του με στυλ. Δεν ξέρουμε αν ο εγγονός θα καταφέρει να αποκτήσει την ίδια συλλογή με τον παππού του, καθώς μιλάμε για έναν άντρα που παίρνει μαζί του 10 διαφορετικά ρολόγια αν πρόκειται να πάει ένα ταξίδι 10 ημερών, σίγουρα ωστόσο είναι μια καλή αρχή.

Την φωτογραφία του custom ρολoγιου, του οποίου η κάσα είναι τόσο μεγάλη όσο η γροθιά μωρού, ανέβασε σε ένα story στο Instagram η κόρη του Μεϊγουέδερ, Yaya, γράφοντας την λεζάντα “Ο παππούς του KJ του πήρε το πρώτο του Rolex.”

 

Image

Το Rolex Oyster Perpetual Datejust κυκλοφόρησε το 1945 και σήμερα είναι διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη και υλικά. Έχει κοσμήσει τους καρπούς πολλών σπουδαίων αντρών, όπως του 14ου Δαλάι Λάμα, του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και τώρα του Kentrell Jr..

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.