Το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Φλαμπουράρη, είχε καταλήξει στο πάρκινγκ του Δήμου Αθηναίων, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πάρα πολύ καιρό σταθμευμένο έξω από το σπίτι του και ο δήμος είχε ενημερώσει ότι θα το παραλάβει.

Τι συνέβη με το αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις απαντήσεις που δόθηκαν από τον δήμο Αθηναίων στην Αστυνομία, το αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη εντοπίστηκε από τις υπηρεσίες στο σημείο που ήταν σταθμευμένο στα Εξάρχεια, στις 18/12/20, καθώς ήταν πολύ καιρό στο ίδιο σημείο.

Στις 18/3/21, έγινε καταγραφή και μπήκε αυτοκόλλητο για την απομάκρυνσή του από τον ιδιοκτήτη, στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Την 1/4/2021 έγινε αποστολή των στοιχείων στο ΚΕΠΥΟ, στην ασφαλιστική εταιρεία αλλά και στο Υπουργείο Μεταφορών.

Στις 21/5/2021, έγινε επιστροφή των στοιχείων στον δήμο από το Υπουργείο Μεταφορών.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί φρουροί του κ. Φλαμπουράρη διαπίστωσαν μόλις χθες ότι το αυτοκίνητο έλειπε από την θέση του. Ένας από τους αστυνομικούς που φρουρούν τον πρώην υπουργό τον ενημέρωσε, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα.

Οι Αρχές, στην συνέχεια, κινητοποιήθηκαν για να διαπιστώσουν ότι το αυτοκίνητο το είχε πάρει ο Δήμος και ότι μάλιστα εδώ και καιρό είχε ειδοποιήσει για αυτήν την κίνηση.

Ερωτηματικό παραμένει, ωστόσο, το γεγονός ότι οι φρουροί του κ. Φλαμπουράρη δεν γνώριζαν τίποτα για αυτό.

Ο Δήμος Αθηναίων «σήκωσε» τελικά το αυτοκίνητο του Φλαμπουράρη

Το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Φλαμπουράρη, είχε καταλήξει στο πάρκινγκ του Δήμου Αθηναίων, καθώς ήταν πάρα πολύ καιρό σταθμευμένο έξω από το σπίτι του και ο δήμος είχε ενημερώσει ότι θα το παραλάβει.

Πάντως χθες, οι Αρχές έσπευσαν να τονίσουν πόσους φρουρούς έχει ο κ. Φλαμπουράρης και ότι το πιο λογικό θα ήταν να γνωρίζουν τι συμβαίνει. Πρόκειται για ένα παλιό αυτοκίνητο του 1993, το οποίο δεν χρησιμοποιεί στις ιδιωτικές του μετακινήσεις ο πρώην υπουργός.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο κ. Φλαμπουράρης δεν είχε δώσει δημοσιότητα στο θέμα, αλλά απλώς ανέφερε το γεγονός προκειμένου να διερευνηθεί τι έχει γίνει, ενώ επίσης δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε λάβει τις σχετικές ενημερώσεις.