Η 25χρονη απόφοιτος του Στάνφορντ, παντρεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου τον επαγγελματία ιππέα Nayel Nassar κατά τη διάρκεια μιας φαντασμαγορικής τελετής που φημολογείται ότι κόστισε τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολάρια.

Ο γάμος τους τελέσθηκε στη φάρμα των 164 εκατομμυρίων δολαρίων της οικογένειας στο North Salem το οποίο ο Γκέιτς αγόρασε στην κόρη του, μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Σύμφωνα με αναφορές, για τις ανάγκες του γάμου η οικογένεια έκανε πολλές κατασκευές στο αγρόκτημα για τις ανάγκες του γάμου, δημιουργώντας ακόμα και νέα κιόσκια με τεράστιες τζαμαρίες και μασίφ ξύλο για τους καλεσμένους.

«Έχουμε μεγαλώσει τρία υπέροχα παιδιά και δημιουργήσαμε ένα ίδρυμα με στόχο όλοι οι άνθρωποι να ζουν υγιείς και παραγωγικές ζωές”Ζητάμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας καθώς αρχίζουμε το ταξίδι μας στη νέα ζωή μας», ανέφερε η οικογένεια σε ανακοίνωση.

Τα δύο νυφικά

Η νύφη μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με τα νυφικά που επέλεξε. Για την τελετή που έγινε σε εξωτερικό χώρο φόρεσε ένα ρομαντικό με δαντέλα στο πάνω μέρος και στα μανίκια και off-white χρώμα και φούστα σε γραμμή Α. Το συνδύασε με ένα μακρύ πέπλο στην ίδια απόχρωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VERA WANG (@verawanggang)

Για τη δεξίωση που έγινε σε κλειστό χώρο, επέλεξε ένα φόρεμα χωρίς μανίκια και με ανοιχτό ντεκολτέ. Και αυτό κινήθηκε σε off white τόνους, ενώ ήταν ολόκληρο επενδεδυμένο με δαντέλα. Για τη δεύτερη εμφάνιση, άλλαξε επίσης τα μαλλιά της, τα οποία τα έπιασε έναν χαμηλό σινιόν κότσο. Ο σύντροφός της παρέμεινε κλασικός στην επιλογή του και φόρεσε ένα σμόκιν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VERA WANG (@verawanggang)

Τα δύο νυφικά είχαν την υπογραφή της Vera Wang.