Χάρι Πότερ Reunion! Ευχάριστα νέα για όλους τους φαν του Χάρι Πότερ καθώς ο αγαπημένος τους μάγος επιστρέφει στο Hogwarts με την παρέα του για ένα μοναδικό reunion.

Με αφορμή τα 20 χρόνια που συμπληρώνονται από την ταινία «Η Φιλοσοφική Λίθος» οι πρωταγωνιστές του Χάρι Πότερ, του πασίγνωστου μάγου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, συναντιούνται και πάλι!

Παράλληλα, με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας του Πότερ, έχει διοργανωθεί και διαγωνισμός «μάγων» τον οποίο θα προυσιάσει η Έλεν Μίρεν.

Χάρι Πότερ Reunion: «Επιστροφή» στο Hogwarts!

Η Warner πρόκειται να γιορτάσει τα 20α γενέθλια της Φιλοσοφικής Λίθου επανενώνοντας τους πρωταγωνιστές σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο που θα προβληθεί στο HBO Max με τίτλο «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts».

Στο επετειακό reunion θα δούμε να ξανασμίγουν οι τρεις πρωταγωνιστές: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ και Εμα Γουάτσον.

Χάρι Πότερ Reunion: Ο Χάρι Πότερ και η παρέα του επιστρέφουν στο Hogwarts

Δεν θα λείπουν όμως και αρκετοί αγαπημένοι ηθοποιοί που συμμετείχαν στις ταινίες Χάρι Πότερ: Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπι Κόλτρεϊν, Ρέιφ Φάινς, Τζέισον Αϊζακς, Γκάρι Ολντμαν, Ιμέλντα Στόντον, Τομ Φέλντον, Τζέιμς και Ολιβερ Φελπς, Μαρκ Γουίλιαμς, Μπόνι Ράιτ, Άλφρεντ Ινοκ, Μάθιου Λούις, Εβάνα Λιντς και Ίαν Χαρτ.

Το «παρών» θα δώσει και ο Κρις Κολόμπους, σκηνοθέτης των δύο πρώτων ταινιών του franchise, ο οποίος θα υπογράψει και τη σκηνοθεσία του reunion.

Χάρι Πότερ reunion – Δείτε το τρέιλερ:

Το επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά του 2022 και θα μοιάζει με το reunion των Friends.

Δηλαδή, δεν θα υπάρχει κάποιο σενάριο, αλλά οι συντελεστές θα δώσουν συνεντεύξεις, θα συζητήσουν και θα μοιραστούν ιστορίες και πληροφορίες από τα γυρίσματα.

Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος, που αποτέλεσε πιστή μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου, γνώρισε σαρωτική επιτυχία. Τη χρονιά της κυκλοφορίας της έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία τόσο στην Αμερική όσο και παγκοσμίως. Το 2001 ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών ενώ σήμερα καταλαμβάνει την 47η θέση. Αυτό οδήγησε στην κινηματογραφική προσαρμογή και των υπόλοιπων βιβλίων της σειράς και στη δημιουργία ενός ολόκληρου «σύμπαντος Χάρι Πότερ» που κατέχει τη δική του ξεχωριστή θέση στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα.