Παρέα με την 36χρονη κόρη τού Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ φέρεται να κάνει ο Μπεν Άφλεκ εν μέσω του διαζυγίου του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Όπως αναφέρει το Page Six επικαλούμενο μια πηγή του Χόλιγουντ, οι δυο τους έχουν εντοπιστεί στο Polo Lounge στο Μπέβερλι Χιλς και σε άλλα μέρη, προσθέτοντας ωστόσο πως η φύση της σχέσης τους παραμένει ασαφής.

Ποια είναι η Κικ Κένεντι

Η Κάθλιν Αλεξάντρα «Κικ» Κένεντι, γεννημένη στις 13 Απριλίου 1988, είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Κένεντι. Πήρε το όνομά της από τη θεία της Kick, η οποία πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1948, και αυτή και η πρόγονός της μοιράζονται κάτι περισσότερο από ένα απλό όνομα.


Αν και η οικογένεια Κένεντι είναι γνωστή για τις βαθιές ρίζες της στην αμερικανική πολιτική, η Κικ ακολούθησε διαφορετικό δρόμο, κάνοντας καριέρα στην υποκριτική αντί να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση.

Η καριέρα της Κικ ως ηθοποιού έχει συμπεριλάβει εμφανίσεις σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως το Curb Your Enthusiasm και το The Newsroom, και ακόμη και ως η ίδια σε ένα επεισόδιο του Gossip Girl. Παρά την πολιτική κληρονομιά της οικογένειάς της, η Kick εξέφρασε κάποτε την επιθυμία να τη θυμούνται για τα δικά της επιτεύγματα και όχι για το διάσημο επώνυμό της. «Ελπίζω ότι μια μέρα οι άνθρωποι θα έρθουν να με δουν για κάτι που δεν έχει να κάνει με το επώνυμό μου», είπε.

Οι «αγεφύρωτες διαφορές» που οδήγησαν στον χωρισμό Άφλεκ – Λόπεζ

Υπενθυμίζεται πως η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ την περασμένη Τρίτη, μετά από μήνες φημών περί χωρισμού. Ως λόγο χωρισμού η διάσημη τραγουδίστρια επικαλέστηκε τις «αγεφύρωτες διαφορές», ενώ ως ημερομηνία χωρισμού τις 26 Απριλίου.

Μία από αυτές τις αγεφύρωτες διαφορές που ανέφερε ως αιτία χωρισμού είναι πιθανότατα το ότι ο Μπεν Άφλεκ δεν μπορούσε να αντέξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης πάνω στη σχέση τους. Μάλιστα, το Page Six είχε γράψει το 2022 πως ο ηθοποιός είχε «φρικάρει» στον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι λόγω των παπαράτσι, φέρνοντας στο μυαλό του τις αναμνήσεις του γιατί τελείωσε η πρώτη τους σχέση: την πίεση των καμερών επάνω στον γάμο τους.


Όσο για το πώς είναι ο Μπεν Άφλεκ τώρα, μια πηγή δήλωσε στο Page Six ότι δεν ντρέπεται για την ανάγκη του για μοναξιά και πως «είναι περήφανος για το ότι πάντα φρόντιζε και πάντα θα φροντίζει τον εαυτό του». «Ποτέ δεν έχει -και φαίνεται ότι ποτέ δεν θα- δώσει τον εαυτό του ολοκληρωτικά σε ένα άλλο άτομο», προσθέτει η πηγή

Κι αυτό, φυσικά, είναι πρόβλημα για την Τζένιφερ Λόπεζ. «Το είδος της μεγάλης αγάπης στην οποία πιστεύει η Τζεν, αυτό το είδος της ολοκληρωτικής αφοσιωσης; Ο Μπεν έπαιξε για λίγο μαζί της και ήθελε να συμμετέχει σε αυτό, αλλά δεν είναι αυτός που είναι» εξηγεί η πηγή.

Διαβάστε ακόμη: