Ένα νέο βίντεο – ντοκουμένο με την «νέα» καθημερινότητα του 33χρονου πιλότου, αυτήν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, δημοσιοποίησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί στην φυλακή Κορυδαλλού.

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στο αποκλειστικό βίντεο του STAR φαίνεται ψυχρός και ατάραχος, σαν να έχει προσαρμοστεί πλήρως στις νέες συνθήκες διαβίωσης.

Μάλιστα, στο οπτικό ντοκουμέντο ο πιλότος φαίνεται «φιλόζωος», που νοιάζεται ακόμη και για τα γατάκια της φυλακής, παρά το γεγονός ότι έχει πνίξει με τα χέρια του τον σκύλο της οικογένειάς του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος...τώρα ταΐζει γάτες - Νέο βίντεο μέσα από την φυλακή

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το νέο βίντεο μέσα από την φυλακή

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά τα 4 λεπτά.

https://www.youtube.com/watch?v=7D2t7x6-P54&ab_channel=%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE%CE%94%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρατείται στη ΣΤ΄ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μετά την προφυλάκισή του καθώς ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.

Τηλεφωνεί συνεχώς στους γονείς και τους δικηγόρους του

Σε άλλο βίντεο-ντοκουμέντο της ΕΡΤ, ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τελείως ανέκφραστος, μόλις έχει τελειώσει το τηλεφώνημά του από καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στην φυλακή και φαίνεται να κατεβάζει το ακουστικό και να επιστρέφει στο κελί του.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τηλεφωνεί διαρκώς στους γονείς του και τον δικηγόρο του.

Ο Αναγνωστόπουλος από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει να δουλέψει στη φυλακή και τελικά θα αναλάβει το πόστο της τροφοδοσίας και αναμένεται να ξεκινήσει να εργάζεται από την επόμενη εβδομάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=bkl-RzQcjsc&ab_channel=ProtoThema

Η απορία του ανακριτή και το ψέμα

Παράλληλα, εντύπωση είχε προκαλέσει στις Αρχές η κίνηση του δολοφόνου ελάχιστα λεπτά μετά το έγκλημα, στις 4:36, να μπει και να τσεκάρει το gmail του.

Τον ρώτησε ο ανακριτής στην απολογία του και εκείνος απάντησε ότι του είχε έρθει ένα μέιλ από την Καρολάιν, το οποίο ήταν το μέιλ με το περιεχόμενο «you’re stupid». Από την ανάλυση όμως του κινητού αποκαλύπτεται ότι το συγκεκριμένο μήνυμα το έχει δει από τις 23:18, δηλαδή πέντε ώρες πριν.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πιθανώς μπήκε να δει κάποιο μέιλ που περίμενε ή να διαγράψει μήνυμα που δεν έπρεπε να πέσει στην κατοχή της αστυνομίας.