Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου παντρεύτηκαν στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Επιφανείου στην Αγία Νάπα της Κύπρου, ενώπιον της οικογένειας και των φίλων τους.

Κουμπάροι τους ήταν ο φίλος και συνεργάτης του, Κούλλης Νικολάου, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και η στυλίστρια από τη «Γη της Ελιάς», Άντρια Παχίτη.

Ο γαμπρός περίμενε υπομονετικά την αγαπημένη του, η οποία επέλεξε ένα νυφικό με κοψίματα και κεντημένα λουλούδια. Κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου μπήκαν χαρούμενοι στην εκκλησία όπου τελέστηκε το μυστήριο, καθώς τους χειροκροτούσαν.

Η είδηση του γάμου τους έγινε γνωστή τον Μάρτιο, με το ζευγάρι να διατηρεί γενικά χαμηλό προφίλ και να αποφεύγει τις δημόσιες δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή. Η make-up artist, η οποία ζει μόνιμα στην Κύπρο, γνώρισε τον σκηνοθέτη και ηθοποιό το 2017 στη σειρά «Το Τατουάζ». Έκτοτε, έχουν συνεργαστεί σε αρκετά ακόμη projects του Ανδρέα Γεωργίου, μεταξύ των οποίων, και η τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς».

Λίγες ημέρες πριν το χαρμόσυνο γεγονός, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός και η σύντροφός του διοργάνωσαν ένα πάρτι σε καράβι, όπου διασκέδασαν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμη: