Για την δύσκολη περιπέτεια που είχε με την υγεία του μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι παρουσίασε όγκο στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης.

«Οι πιθανότητες ήταν αρκετά υπέρ μου αλλά όταν υπάρχει έστω κι ένα 1% πιθανότητα να πεθάνεις», σημείωσε ο ηθοποιός.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκαλύπτει ότι αφαίρεσε όγκο από το κεφάλι

Ο Αιμίλιος Χειλάκης: «Πήγα να νικήσω τον θάνατο με μια δήλωση»

Στα 42 του χρόνια, ο ηθοποιός, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ένα περιστατικό με τον Ανδρέα Παπανδρέου για την περίοδο που ο ίδιος δούλευε σερβιτόρος, υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι.

«Είχα έναν καλοήθη όγκο στην βάση του κρανίου. Είχα διπλωπία. Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο και το μάτι σταμάτησε να κάνει μηχανική κίνηση και κόλλησε από την μία πλευρά. Ήμουν κοντά στο αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα από τότε που το κατάλαβα, έκανα την εγχείριση».

Μάλιστα, αποκάλυψε τη συζήτηση που έκανε με τον γιατρό του λίγο πριν το χειρουργείο.

«Εγώ είπα απλά αυτό στον γιατρό μου και το θεωρώ πολύ αλαζονικό. Του είπα «Oτιδήποτε κι αν συμβεί, δεν φέρεις καμία ευθύνη. Έχω ζήσει μία πλούσια ζωή κι είμαι πολύ ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και τα πράγματα που έχω κάνει». Μου είπε «Πρώτη φορά βλέπω ασθενή να με ηρεμεί στο χειρουργικό τραπέζι κι όχι να το κάνω εγώ», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης και πρόσθεσε:

«Είναι αλαζονικό, πας να νικήσεις τον θάνατο με μία δήλωση».

Δείτε απόσπασμα από την σχετική συνέντευξη του ηθοποιού εδώ:

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, γεννημένος στις 18 Δεκεμβρίου του 1970 στην Αθήνα, τελειώνοντας το σχολείο φοίτησε με υποτροφία στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης – Καρόλου Κουν.

Ο τηλεοπτικός ρόλος που τον έκανε ευρύτερα γνωστό ήταν αυτός στη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, «Η ζωή που δεν έζησα» με συμπρωταγωνίστρια την Ταμίλα Κουλίεβα.

Αυτόν τον καιρό τον βλέπουμε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκαλύπτει ότι αφαίρεσε όγκο από το κεφάλι