Σε ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ διαψεύδει αναφορές των μέσων ενημέρωσης, γράφοντας πως ακόμη και σήμερα, όπως και τις προηγούμενες ημέρες, συνεχίζονταν οι συνομιλίες των ΗΠΑ με το Ιράν για μια συμφωνία.

Ο ίδιος προσθέτει πάντως ότι «κανένας δεν ξέρει που θα καταλήξουν», αν και το μήνυμά του προς το Ιράν είναι η ώρα να κλείσουν μια συμφωνία.

Στην ανάρτησή του γράφει: «Τα δημοσιεύματα-fake news ότι η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν και οι ΗΠΑ διέκοψαν τις συνομιλίες πριν από λίγες ημέρες είναι ψευδή και εσφαλμένα. Οι συνομιλίες μεταξύ μας συνεχίζονται αδιάκοπα, ακόμη και αυτές που έγιναν πριν από τέσσερις, τρεις, δύο και μία ημέρα, καθώς και σήμερα.

» Πού θα οδηγήσουν, κανείς δεν ξέρει, αλλά όπως είπα στο Ιράν: “Ήρθε η ώρα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να κλείσετε μια συμφωνία. Το κάνετε αυτό εδώ και 47 χρόνια και δεν μπορεί να επιτραπεί να συνεχιστεί άλλο!”».

 

 

260602213908_trump2026-06-02.png

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: