Η Ντενίζ Ρίτσαρντς φαίνεται πως έχει «κατακτήσει» πλέον, την πλατφόρμα του OnlyFans.

Η ηθοποιός μπήκε πριν λίγους μήνες στη διάσημη πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου, στηρίζοντας τη 18χρονη κόρη της, που διατηρούσε ήδη λογαριασμό εκεί.

Η ίδια δεν φαίνεται να υπολογίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα και έχει δηλώσει πως τα πάει περίφημα, ενώ έχει καταφέρει να βγάλει ένα επιπλέον εισόδημα

Πρόσφατα, έδωσε συνέντευξη στο SiriusXM κι υπερασπίστηκε την απόφασή της να βιοποριστεί με όποιον τρόπο θέλει. Όπως ανέφερε, δεν θα της υποδείξει κανείς πώς να βγάλει χρήματα, ενώ στηρίζει σθεναρά το δικαίωμά της να κάνει ακόμα και… πιο σεξουαλικά πράγματα για να το καταφέρει.

Εξήγησε επίσης, ότι το πρώτο διάστημα το υλικό που ανέβαζε ήταν πιο σεμνό από ό,τι τώρα. «Δείχνω το στήθος και τον κόλπο μου και μπορείτε ήδη να το βρείτε εκεί έξω αν το γκουγκλάρετε. Μερικές φορές, πρέπει να το πας λίγο παραπέρα, ακόμα κι αν είναι μόνο για φορά», αναφέρει.

Τόνισε μάλιστα, πως εκείνος που τη βοηθάει, δίνοντάς της ιδέες για το υλικό που ανεβάζει στο προφίλ της, είναι ο σύζυγός της, Άαρον Φάιπερς. «Ο Άαρον ευθύνεται για ένα μεγάλο μέρος του περιεχόμενου που ανεβάζω. Ξέρει τι αρέσει στους άνδρες. Του δείχνω πράγματα και τον ρωτάω τι πιστεύει», αποκαλύπτει.

Τέλος, παραδέχτηκε πως ακόμα και αν την αποκαλούν «εργάτρια του σεξ», η ίδια δεν πτοείται, καθώς βγάζει πάνω από 2 εκατ. δολάρια τον μήνα.

Διαβάστε περισσότερα