Η τελευταία ταινία της Ντέμι Μουρ φαίνεται πως είναι τόσο τρομακτική που οι θεατές αποχωρούν από τις αίθουσες.

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η εφημερίδα The Sun, τονίζοντας ότι οι αποχωρήσεις γίνονται ακόμα και λίγα λεπτά μετά την έναρξη της ταινίας The Substance.

«Τουλάχιστον 20 άτομα έφυγαν από την προβολή μου στη Leicester Square πριν από το τέλος. Ήταν βάναυσο. Οι περισσότεροι παρακολούθησαν την ταινία με τα χέρια μπροστά στα μάτια τους. Ήταν η πιο τρομακτική ταινία που έχω δει ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά ένας θεατής στη Sun.

Η υπόθεση της νέας ταινίας της Ντέμι Μουρ

Στην ταινία η 61χρονη Ντέμι Μουρ υποδύεται τη σελέμπριτι Ελίζαμπεθ Σπαρκ, η φήμη της οποίας ξεθωριάζει, και έτσι χρησιμοποιεί ένα φάρμακο που βρήκε στη μαύρη αγορά που δημιουργεί μια νεότερη, καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, την οποία υποδύεται η 29χρονη Μάργκαρετ Κουάλεϊ, αλλά με τρομακτικές παρενέργειες.

Τι είπε η Ντέμι Μουρ για τη νέα της ταινία

Πάντως και η ίδια η Μουρ ήξερε ότι η ταινία της θα δίχαζε. «Όταν διάβασα το The Substance σκέφτηκα ουάου, αυτό θα μπορούσε να είναι πραγματικά εκπληκτικό -ή θα μπορούσε να είναι μια καταστροφή. Οπότε, φυσικά, έπρεπε να πω ναι. Αισθάνομαι ότι το Ghost έμοιαζε πολύ, αλλά νομίζω ότι όταν πιέζουμε τον εαυτό μας έξω από τη ζώνη άνεσής μας και μας κάνει να φοβόμαστε, πάντα μας κάνει λίγο καλύτερους. Ακόμα κι αν αποτύχει. Οι κριτικές για το Ghost ήταν καταστροφικές», είχε πει η διάσημη ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: