Η συντριβή της Μπαρτσελόνα στον τελικό του σούπερ καπ από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 4-1 φούντωσε πάλι τα σενάρια περί απομάκρυνσης του Τσάβι από την τεχνική ηγεσία. Η εικόνα των Καταλανών στον τελικό του Super Cup Ισπανίας όχι μόνο δεν ήταν κατώτερη των προσδοκιών που υπήρχαν για τους «μπλαουγκράνα» και μοιραία ο Τσάβι βρίσκεται πάλι στο «μάτι του κυκλώνα».

Ο Τσάβι ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Πλέον γίνεται κουβέντα ανοιχτά για το αν πρέπει να μείνει και αν η παρουσία του συνεχίζει να κάνει καλό ή όχι στους παίκτες του συλλόγου. Όλα ξεκίνησαν από την ήττα κόντρα στη Χιρόνα, όμως, τώρα τα πράγματα φαίνεται πως έχουν ξεφύγει.

Βέβαια, από την άλλη ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, με δηλώσεις του επισήμανε ότι ο Τσάβι δεν πρόκειται να πάει πουθενά, μιας και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του:

«Αυτές οι ερωτήσεις που κάνετε είναι χωρίς νόημα. Χωρίς ουσία. Προφανώς και στηρίζουμε μέχρι τέλους τον Τσάβι. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Και ούτε πρόκειται να αλλάξει με μία ήττα», τα λόγια του.

Δεν είναι πλέον μυστικό. Ο Τσάβι το επόμενο χρονικό διάστημα θα παίξει το… κεφάλι του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Αν δεν υπάρξουν αντιδράσεις από τους παίκτες και αν η ομάδα δεν επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, τότε όλα είναι πιθανά.

Κάτι που επιβεβαιώνουν ολοένα και περισσότερα ισπανικά ΜΜΕ. Οι Καταλανοί δείχνουν να έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και να μην πιστεύουν στις δυνατότητές τους.

Διαβάστε ακόμη: