Την νίκη της ομάδας του συζύγου της θέλησε να γιορτάσει η Βικτόρια Μπέκαμ και έπιασε το μικρόφωνο, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές της.

Το Σάββατο το βράδυ, η οικογένεια Μπέκαμ θέλησε να γιορτάσει την νίκη της ομάδας του Ντέιβιντ, Ίντερ Μαϊάμι, επί της Κρουζ Αζούλ – με γκολ του Λιονέλ Μέσι – και το έριξαν έξω.

Η μεθυσμένη Βικτόρια Μπέκαμ έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε… Spice Girls

Κάποια στιγμή κι ενώ διασκέδαζαν με την παρέα τους, η Βικτόρια Μπέκαμ – ελαφρώς μεθυσμένη εάν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι παραπάτησε και την κράτησε ο DJ, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά το κλασικό τραγούδι των Spice Girls «Say You’ll Be There» στο καραόκε, με τον σύζυγό της να την παίρνει αγκαλιά και να ερμηνεύει μαζί της τους στίχους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Σε βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram, η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας έγραψε: «Απλά μια χαλαρή βραδιά στο Μαϊάμι. Τσεκάρετε το TikTok μου για να δείτε ολόκληρη την παράσταση» και πρόσθεσε: «Όχι πραγματικά δεν ήπια τόσο πολύ».

@victoriabeckhamWarming up the vocals in Miami! More to come 🤫!! 🎶🎤

♬ original sound – Victoria Beckham

Μαζί με τα στιγμιότυπα από την βραδινή τους έξοδο, η Βικτόρια Μπέκαμ έγραψε: «Δούλεψε σκληρά, παίξε σκληρά! Ουάου! Τι βραδιά που γιορτάσαμε με φίλους στο Μαϊάμι!!!. Σ’ αγαπώ Ντέιβιντ Μπέκαμ».

To νέο αυτό βίντεο της Βικτόρια Μπέκαμ έκανε τους φανατικούς θαυμαστές των Spice Girls να ενθουσιαστούν πιστεύοντας πως ίσως επρόκειτο για ένα teaser επανένωσης του γνωστού συγκροτήματος, κάτι όμως που η σχεδιάστρια μόδας έχει αποκλείσει.