Οι πρώτες σκηνές για το ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Μπέκαμ δείχνουν τον πρώην ποδοσφαιριστής της Αγγλίας να συλλέγει μέλι από την κυψέλη με τις μέλισσές του.

Η σκηνή δίνει τον τόνο για ένα οικείο ντοκιμαντέρ που βλέπει τον σκηνοθέτη Φίσερ Στίβενς (τον οποίο οι φαν μπορεί να αναγνωρίσουν από τον ρόλο του ως Χιούγκο από τη σειρά «Succession») να βάζει την κάμερα μέσα στο σπίτι του Μπέκαμ, παίρνοντας συνεντεύξεις από τους γονείς του και τη σύζυγό του, Βικτόρια, μέχρι τον πρώην προπονητή της Manchester United, Άλεξ Φέργκιουσον, και τον παίκτη Γκάρι Νέβιλ, ακόμα και από ένα πρώην δίδυμο παπαράτσι που προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες τα παιδιά των Μπέκαμ.

Στη σειρά, η Βικτόρια αναφέρει ότι αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στον Ντέιβιντ το βράδυ πριν από την περιβόητη στιγμή της κόκκινης κάρτας το 1998. Το βράδυ πριν η ομάδα της Αγγλίας παίξει με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Βικτόρια τηλεφώνησε στον Ντέιβιντ και του είπε ότι ήταν έγκυος στον μεγαλύτερο γιο τους, τον Μπρούκλιν.

Η πρώην τραγουδίστρια έκανε το τηλεφώνημα ενώ βρισκόταν στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, εξ’ ου και η επιλογή του ονόματος του πρώτου τους παιδιού. Και σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, το ζευγάρι συζητά για τις αναφορές σχετικά με την υποτιθέμενη σχέση του Ντέιβιντ με τη Ρεμπέκα Λος, την πρώην προσωπική του βοηθό.

Διαβάστε ακόμη: