Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με τη Μπράιτον και κυκλοφορεί «ελεύθερος» στην… πιάτσα. Ο Ιταλός (γεννημένος στη Μπρέσια) προπονητής είναι περιζήτητος λόγω της εξαιρετικής δουλειάς που έκανε στη Μπράιτον. Κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ του έχουν κάνει κρούση για συνεργασία, όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτός όμως φαίνεγται να έχει κάνει την επιλογή του που είναι η επιστροφή σε πάγκο ομάδας στην αγαπημένη του Serie A!

Ο Ντε Τσέρμπι φέρεται ότι έχει πρόταση από Γιουβέντους και Μίλαν!  Όπως αποκαλύπτει το Gazzeta.it, ο ίδιος έχει ήδη αποφασίσει ποιος είναι ο ιδανικός προορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντε Τζέρμπι θέλει σαν τρελός να κάτσει στον πάγκο της Μίλαν και να πάρει την θέση του Πιόλι, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Σίγουρα, ο Ντε Τζέρμπι γνωρίζει από πρώτο χέρι το πρωτάθλημα της Serie A και θεωρεί πως οι ροσονέρι μπορούν να τον… εμπιστευτούν, καθώς η ποδοσφαιρική του φιλοσοφία κολλάει με το ρόστερ που έχει η ομάδα.

Η Μίλαν τον θέλει, ο ίδιος είναι «ζεστός» και οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν άμεσα!

Διαβάστε ακόμη: