Ο Ιρανοαμερικανός δισεκατομμυριούχος, Τζαμ Νατζάφι, Πρόεδρος της MSP Sports Capital, ετοίμαζε πρόταση εξαγοράς ύψους 3.75 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την ομάδα του Λονδίνου. Η Τότεναμ αποκλείσθηκε από το Κύπελλο Αγγλίας και το Τσάμπιονς Λιγκ τον περασμένο μήνα, όπερ σημαίνει συνεχίζεται η 15ετής «ξηρασία» σχετικά με τα τρόπαια, ενώ, ο Ντάνιελ Λίβι βρέθηκε στο «στόχαστρο» πολλών οπαδών, στους εντός έδρας αγώνες.

«Η ENIC κατέχει περίπου το 87% του συλλόγου. Διαθέτουμε 30.000 μετόχους και οι περισσότεροι από αυτούς είναι φίλαθλοι. Καθήκον μας, είναι να εξετάσουμε οιαδήποτε πρόταση επιθυμεί να υποβάλει κάποιος. Το μόνο που θα έλεγα, είναι πως δεν είμαστε σε διαπραγματεύσεις με κανέναν, ούτε ήμασταν τους τελευταίους μήνες. Όλα τα δημοσιεύματα στις εφημερίδες και το διαδίκτυο είναι εντελώς αναληθή», τόνισε σε συνέντευξη που κυκλοφόρησε στο YouTube.

Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου, που κέρδισε τελευταία φορά τρόπαιο το 2008, όταν κατέκτησε το Λιγκ Καπ, βρίσκεται στην 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 53 βαθμούς έπειτα από 31 αγώνες, τρεις βαθμούς πίσω από την 4η Νιουκάστλ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και φιλοξενεί την Τότεναμ, την προσεχή Κυριακή (23/04).

Ο 61άχρονος επιχειρηματίας και Πρόεδρος του αγγλικού συλλόγου εξέφρασε την ελπίδα ότι οι φίλαθλοι θα τόν βλέπουν ως κάποιον που ενεργούσε πάντοτε προς το συμφέρον της Τότεναμ: «Έχω αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της επαγγελματικής μου ζωής στον σύλλογο και νομίζω ότι βρίσκεται σε καλύτερη θέση, από ό,τι την ημέρα που έφθασα», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: