Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Άγγλος ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ αναμένεται να καταφτάσει στις Σπέτσες περί τα τέλη Ιουνίου. Η ελληνική εταιρεία παραγωγής που συνδράμει στα γυρίσματα, ζήτησε από τον δήμο Σπετσών την παραχώρηση ολόκληρης της πλατείας και πλέον απομένει να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες και οι ώρες χρήσης της πλατείας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», από εταιρεία παραγωγής ζητήθηκε η χρήση ολόκληρου του χώρου της πλατείας και όχι απλά ενός μέρους της,

 

Ωστόσο, προβληματισμό φέρεται να προκαλεί στις τοπικές Αρχές, το γεγονός ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν, όπως όλα δείχνουν, τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, κατά την τουριστική περίοδο. Η εταιρεία παραγωγής δεσμεύτηκε πως δεν θα γίνονται γυρίσματα Σάββατο και Κυριακή. Γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτο Χελίου, όπου οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν φροντίσει να κλείσουν πολυτελές ξενοδοχείο για το υπόλοιπο cast και όσους άλλους συμμετάσχουν στα γυρίσματα.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες ο Κρεγκ θα πρωταγωνιστήσει σε δύο σίκουελ της ταινίας μυστηρίου του 2019 «Στα Μαχαίρια», η οποία θα προβληθεί στο Netflix, έπειτα από μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Το Netflix ανακοίνωσε σήμερα ότι αγόρασε τα δικαιώματα των δύο follow up ταινιών, όπου θα συναντηθούν και πάλι ο Ντάνιελ Κρεγκ με τον σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον.

Το κόστος θα φθάσει τα 400 εκατομμύρια

 

Τα Variety και Deadline Hollywood έγραψαν πως το Netflix κατέβαλε ποσό ύψους μεταξύ 400 και 450 εκατομμυρίων δολαρίων για τα δικαιώματα των δύο σίκουελ, ένα ποσό που καθιστά τη συγκεκριμένη συμφωνία μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες streaming ταινιών που έχει ποτέ συναφθεί. Το Netflix απέφυγε να σχολιάσει τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, όμως ανέφερε πως ορισμένα δημοσιεύματα είναι ανακριβή.

 

Στην ταινία «Στα Μαχαίρια», ένα αστυνομικό μυστήριο του στιλ της Αγκάθα Κρίστι, πρωταγωνίστησε ο Κρεγκ υποδυόμενος τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, στο πλευρό άλλων αστέρων όπως της Τζέιμι Λι Κέρτις, του Κρις Έβανς, του Ντον Τζόνσον και του Κρίστοφερ Πλάμερ. Η ταινία είχε προϋπολογισμό 40 εκατομμυρίων δολαρίων και εισπράξεις 311 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

https://radar.gr/article/58160/o-neos-james-bond-tha-exei-aroma-bridgerton

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.