Η δικαστική περιπέτεια του Ντάνι Άλβες συνεχίζεται. Ο Βραζιλιάνος, πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα, μπορεί να καταδικάστηκε σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκισης για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας, αλλά δεν ξεμπέρδεψε αφού η εισαγγελία κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης με την ελπίδα να επιβληθεί βαρύτερη ποινή, όπως  ανέφερε σήμερα (1/3) το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) επικαλούμενο δικαστική πηγή.

Ο 40χρονος πρώην παίκτης καταδικάστηκε στις 22 Φεβρουαρίου από δικαστήριο της Βαρκελώνης σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση, καθώς και να πληρώσει 150.000 ευρώ στο θύμα του, για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, ενώ η εισαγγελία είχε ζητήσει ποινή φυλάκισης εννέα ετών.

Το δικαστήριο επέβαλε επίσης πενταετή εποπτευόμενη αποφυλάκιση στον πρώην διεθνή Βραζιλιάνο μετά την αποφυλάκισή του και απαγόρευση προσέγγισης του θύματός του για εννιάμισι χρόνια.

Οι δικηγόροι του Ντάνι Άλβες, που είχαν αρνηθεί ότι υπήρξε βιασμός, ανακοίνωσαν την ημέρα της ετυμηγορίας ότι ο πελάτης τους θα ασκήσει έφεση.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, τα γεγονότα έλαβαν χώρα τη νύχτα της 30ης προς 31η Δεκεμβρίου 2022, ενώ ο Ντάνι Άλβες βρισκόταν με έναν φίλο του σε VIP χώρο του νυχτερινού κέντρου Sutton στη Βαρκελώνη, μετά την επιστροφή του από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος πρώην διεθνής πρόσφερε σαμπάνια στο θύμα, στον ξάδερφό της και μια φίλη της και στη συνέχεια την κάλεσε να τον ακολουθήσει σε ένα διπλανό δωμάτιο με τουαλέτα.

Εκεί, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, είχε «βίαιη συμπεριφορά» απέναντι στη νεαρή γυναίκα, η οποία βίωσε «κατάσταση αγωνίας και τρόμου».

Διαβάστε ακόμη: