O φετινός νικητής του Γαλλικού Όπεν και Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, Νόβακ Τζόκοβιτς, μόλις πούλησε το πολύτελές διαμέρισμα του στο Μαϊάμι για 6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 34χρονος Σέρβος τενίστας αγόρασε την πολυτελή κατοικία το 2019 για 5,77 εκατομμύρια δολάρια, και στην συνέχεια την έβαλε προς πώληση (μόλις έναν μήνα αργότερα) για 7,15 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Η γωνιακή κατοικία του βρίσκεται στο πολυτελές κτίριο της Eighty Seven Park, στην παραλία του Μαϊάμι, και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Καταλαμβάνει 208 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει μια βεράντα 159 τετραγωνικών μέτρων με ανεμπόδιστη θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Το κτίριο διαθέτει συνολικά 18 ορόφους, και το διαμέρισμα του Τζόκοβιτς, στο οποίο δεν έμεινε ποτέ, βρίσκεται στον ένατο όροφο. Η κατοικία σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο με Pritzker αρχιτέκτονα, Renzo Piano, και διαθέτει πάγκους από φυσική πέτρα, φωτιστικά μπάνιου Zucchetti, φυσικά χρώματα και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Όσον αφορά τους κατοίκους του κτιρίου, υπάρχει μια πληθώρα ανέσεων για να απολαύσουν, όπως σπα με σάουνα και χαμάμ, δύο τεράστιες πισίνες με θέα τον ωκεανό, αίθουσα κρασιών, βιβλιοθήκη, κέντρο Apple, ιδιωτικό κήπο, μπαρ και πολλά άλλα.