Στη Νότια Κορέα, και συγκεκριμένα στα περίχωρα της Σεούλ, επικράτησε πανικός νωρίτερα, καθώς τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από επίθεση με μαχαίρι στο Σεονγκνάμ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Νότιας Κορέας, το Yonhap, οι πληροφορίες για το συμβάν που έγινε στα νότια της πρωτεύουσας Σεούλ, είναι συγκεχυμένες.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο, δεν έγινε αμέσως σαφές πόσο σοβαρά ήταν τα τραύματα, ενώ υπάρχουν αναφορές για μία σύλληψη.

Στο σημείο μαχαιρώθηκαν εννέα άτομα, ενώ άλλα τέσσερα τραυματίστηκαν όταν ο ύποπτος προσπάθησε να διαφύγει με αυτοκίνητο οδηγώντας το σε πεζόδρομο.

Αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο αναφέρουν ότι ο ύποπτος φορούσε μαύρη στολή και γυαλιά ηλίου και κινούνταν ανάμεσα στο έντρομο πλήθος κραδαίνοντας ένα μαχαίρι που εκτιμάται ότι είχε μήκος περίπου 50 με 60 εκατοστά.

Το περιστατικό έρχεται λίγες μέρες μετά από μια άλλη σπάνια επίθεση με μαχαίρι στη Σεούλ κατά την οποία σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις.

Η τελευταία επίθεση σημειώθηκε κοντά στο σταθμό Σεοχιούν, μια περιοχή περίπου 20 χιλιόμετρα από τη Σεούλ. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι το άτομο συνελήφθη στο σημείο και τα κίνητρα της επίθεσης δεν ήταν σαφή.

Διαβάστε ακόμη: