Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 και δίνοντας συνέχεια στις αναφορές του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος τού ζήτησε να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο για να «πάρουν το κόμμα από τον Γιώργο», ο Νίκος Παπανδρέου αναφέρθηκε στα όσα είχαν συμβεί λίγο πριν από τις εκλογές του 2012.

O Ν. Παπανδρέου σχολίασε περιστατικό που συνέβη το 2011, όταν άνθρωπος κοντά στον Βενιζέλο πλησίασε στη Βουλή τον τότε αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και του είπε «είσαι παρελθόν», αλλά και το ότι η νυν ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή, ζήτησε από τον τότε πρωθυπουργό να παραιτηθεί για να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας. «Έτσι είναι. Τρεις γυναίκες, και οι Αποστολάκη-Κεφαλίδου», απάντησε χαρακτηριστικά σε σχετική ερώτηση.

Απαντώντας σε ερώτηση για τους λόγους που κάποιοι εντός ΠΑΣΟΚ δεν ήθελαν πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου, εκτίμησε ότι γινόταν ένα παιχνίδι εξουσίας. «Χάλαγε το σύστημα εξουσίας που υπήρχε τότε… Ψυχάρη, Λαμπράκη, τη διαπλοκή… Δεν έπαιζε αυτό το παιχνίδι. Αυτό ήταν όλο. Ούτε έκανε καλή επικοινωνία ούτε έδωσε μεγάλα δάνεια. Από τα πρώτα δάνεια που δόθηκαν (99 εκατ.) ήταν στο συγκρότημα Λαμπράκη. Με το καλημέρα. Είναι αρκετό να σε ρίξει ένας Ψυχάρης; Όχι. Είναι αρκετό να σε ρίξει ένας Ψυχάρης μαζί με τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το μισό ΠΑΣΟΚ; Είναι», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.