Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας αγαπημένος καλλιτέχνης, από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του. Βαθιά θρησκευόμενος, ο ίδιος δείχνει την πίστη του στον Θεό με πράξεις.

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου εθεάθη να κρατάει την εικόνα στη λιτανεία της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Βύρωνα.

Να θυμίσουμε πως την άλλη Κυριακή ολοκληρώνει τις εμφανίσεις στην Πύλη του Αξιού στη Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Οικονομόπουλος κατεβαίνει στην Αθήνα για να εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο Fantasia.

Σύμφωνα με την εκπομπής«Γεια Σου» ανέφεραν πως ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του όταν μοιράστηκε με βαμβάκι στους πιστούς το Άγιο Μύρο της Παρηγορήτριας καθώς όπως ο ίδιος ομολόγησε έχει δει πολλά θαύματα από την Παναγία την Παρηγορήτρια, τον έχει βοηθήσει σε πολύ δύσκολες στιγμές και πάντα διακονεί στην υπηρεσία της Παναγίας και του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου.

Μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο ήταν και ο καλός του φίλος και κουμπάρος, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος ενώ όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Καραγιάννης, ο τραγουδιστής βοηθάει πολύ στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου, στο θέμα των συσσιτίων και κάνει δωρεές.

Διαβάστε ακόμη: