Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα επισκεφθεί αύριο, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου τη Γαλλία. Όπως ανακοινώθηκε, θα τον υποδεχθεί στις 14:30 τοπική ώρα, στην αεροπορική βάση Lann-Bihoué, ο ομόλογός του Σεμπαστιάν Λεκορνού.

Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις της Naval Group στη Lorient, όπου θα τον υποδεχθεί ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ και θα επιθεωρήσει τις εργασίες ναυπήγησης της φρεγάτας «Νέαρχος».

Ακολούθως, στις 16:00 τοπική ώρα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνοδευόμενος από τον Γάλλο ομόλογό του και τον αρχηγό ΓΕΝ, θα επισκεφθεί τη φρεγάτα «Κίμων» και θα παραστεί στην τελετή καθέλκυσής της.

Στις 17:00 τοπική ώρα, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί, επίσης, στη βάση της Δύναμης Ειδικών Επιχειρήσεων του Πολεμικού Ναυτικού της Γαλλίας στην περιοχή, στην οποία θα έχει διμερή συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας της Γαλλίας.

Τέλος, στις 18:30 τοπική ώρα, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στο Ναυτικό Κλιμάκιο του Πολεμικού Ναυτικού στη Lorient, όπου θα συναντηθεί με τον διοικητή και το προσωπικό του.

Διαβάστε ακόμη: