Σε νέες δηλώσεις του στο «MEGA Καλημέρα» ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για τον επικείμενο γάμο του με τον σύντροφό του και τόνισε, ότι ο ίδιος δεν πιστεύει στη μονογαμία.

Για την απιστία, ο σχεδιαστής τόνισε «είμαι άπιστος εκ φύσεως» και στη συνέχεια, εξήγησε ότι αυτό δεν είναι κάτι που θα αλλάξει μετά τον γάμο. Αρχικά, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε για την προσωπική του ζωή: «Στο κομμάτι του έρωτα δεν νιώθω καθόλου ανασφαλής γιατί δεν νιώθω καθόλου ασφαλής από τον εαυτό μου. Εγώ είμαι εκ φύσεως άπιστος οπότε ό,τι αγαπώ σήμερα δεν ξέρω θα τα αγαπώ αύριο. Καθόλου δεν πιστεύω στην μονογαμία πιστεύω ότι κανείς δεν είναι κανενός».

Σχετικά με το αν ο γάμος λειτουργεί σαν δέσμευση για τον ίδιο, ο σχεδιαστής απάντησε: «Όχι δεν νομίζω ότι επειδή παντρεύεσαι θα γίνεις πιστός, αυτά είναι παραμύθια και δεν ισχύουν. Το θέμα είναι να ‘σαι καλά με άνθρωπο που είσαι μαζί κι αυτό να σε κάνει για ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον, να είσαι εκεί. Γι’ αυτό είναι δύσκολες οι σχέσεις, επειδή πρέπει να συμφωνεί και ο ένας και ο άλλος, να μπορείς να κάνεις μια πορεία μαζί».

Τέλος σχολίασε μερικά από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και όταν ρωτήθηκε για τον Στέλιιο Κουδουνάρη που συνεχίζει σταθερά να είναι κριτής στο My Style Rocks, ο Νίκος Αποστολόπουλους, είπε: «Ο Στέλιος είναι βασικός (στο My Style Rocks), είναι αυτό που μας φέρανε τη γεροντοκόρη απ’ το χωριό και δεν παντρεύεται με τίποτα, οπότε μας έμεινε, αυτός είναι το χειρότερο μου πραγματικά».

Διαβάστε ακόμη: