Τεράστια προσωπική επιτυχία σημείωσε ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος εξελέγη στις ευρωεκλογές 2024 αντιπροσωπεύοντας το ακροδεξιό κόμμα «Νίκη».

Η «Νίκη» εξέλεξε έναν ευρωβουλευτή, ο οποίος μάλιστα είναι ο πρώτος στην σύντομη ιστορία της.

Πρόκειται για τον ηθοποιό Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος έμαθε on air ότι τα επόμενα χρόνια θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο.

Ο ίδιος κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 11.000 ψήφους και ξεπέρασε κατά πολύ τον 2ο στο κόμμα του Δημήτρη Μεταλληνό (σχεδόν 8.000 ψήφοι).

Να σημειωθεί ότι στην τρίτη θέση της «Νίκης» ήταν με πάνω από 5.000 ψήφους ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης.

Νίκος Αναδιώτης: Η αντίδραση του όταν έμαθε ότι μπήκε στην Ευρωβουλή

Ο Νίκος Αναδιώτης παρευρέθηκε στην εκλογική βραδιά του ΑΝΤ1 και κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή, πληροφορήθηκε ότι είναι πρώτος σε ψήφους με το κόμμα της Νίκης στις Ευρωεκλογές 2024.

«Ξέρετε κάτι; Για να μην μπερδέψουμε τα κόμματα. Σταματήσατε την κάρτα στις έδρες του ΚΚΕ», παρατήρησε ο Νίκος Αναδιώτης, ενώ χτυπούσε διαρκώς το ρολόι του από κλήσεις που λάμβανε στο κινητό του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε να δουν την κάρτα και τότε έμαθαν τα ευχάριστα νέα.

«Την έχουμε την κάρτα. Είναι πρώτος ο κ. Αναδιώτης. Είχε το δίκιο του να ζητάει να δούμε την κάρτα», είπε ο παρουσιαστής.

Με ένα διάπλατο χαμόγελο, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Χτυπάει το τηλέφωνο και το βλέπω από το ρολόι και δεν ξέρω τον λόγο τόση ώρα».

Νίκος Αναδιώτης: Ποιος είναι ο μοναδικός ευρωβουλευτής που εξελέγη με τη «Νίκη»

«Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία! Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία», είχε αναφέρει λίγους μήνες πριν στη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα στον ANT1.

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα, ενώ μεγάλωσε στο Αίγιο. Σπούδασε Γυμναστική Ακαδημία, Εργάστηκε ως μοντέλο, ενώ ξεκίνησε να σπουδάζει και Φυσικοθεραπεία στην Πάτρα.

Ως μοντέλο, συνεργάστηκε με γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές, ενώ το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Βασιλιάδες» του Mega.

Ακολούθησαν συνεργασίες με τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Νίκος Αναδιώτης το 2014 βρέθηκε δίπλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην ομάδα του Happy Day η οποία διένυε την πρώτη της εποχή στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha.

Ακολούθησε η συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο Νίκος Αναδιώτης βρισκόταν ανάμεσα στους συνεργάτες της παρουσιάστριας της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» στον Alpha.

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τόσο εύκολα κάποιες καταστάσεις μέσα μου. Είχα ξεκινήσει κάτι και όταν ξεκινάω κάτι θέλω να το φέρνω εις πέρας. Είπα στον εαυτό μου θα κάνεις υπομονή, θα προσπαθήσεις για το καλύτερο. Έκανα την υπομονή μου και αυτό έβγαινε και μπορεί να μην έκανε καλό ούτε σε μένα ούτε στην εκπομπή», δήλωνε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το τέλος της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στην προσωπική του ζωή ο Νίκος Αναδιώτης είναι παντρεμένος με την Βασιλική Σταματοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Έχοντας βαθιά πίστη στον Θεό, ο γνωστός ηθοποιός και πρώην μοντέλο, σχεδόν σε κάθε του συνέντευξή του αναφέρεται στην πίστη του αλλά και στον χρόνο που περνά κατά τις επισκέψεις του σε θρησκευτικούς ναούς και μοναστήρια.

Τους τελευταίους μήνες ο Νίκος Αναδιώτης συζητήθηκε αρκετές φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές μετά από δηλώσεις του για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Βάζω τον εαυτό μου και σκέφτομαι αν θα μου άρεσε να έχω δυο γονείς που θα ήταν ίδιου φύλου. Δεν θα ένιωθα καλά. Επειδή θα είναι πλέον σαν την μύγα μες στο γάλα, δεν ξέρω πόσο θα μπορεί να το κυκλοφορήσει στην ψυχολογία του», δήλωνε ο Νίκος Αναδιώτης στην εκπομπή «Γεια σου».

«Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία ενός ανθρώπου είναι και δικαίωμά του. Δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εγώ είμαι περήφανος για τους προγόνους μου, για τις αξίες, τις αρχές και την αξιοπρέπεια που μου έχουν δώσει, ευθύνονται και αυτοί σε. Αυτοί λοιπόν μεγάλωσαν, όπως ξέραμε μέχρι πέρυσι, σε κανονική οικογένεια. Γιατί να αλλάξει αυτό το πράγμα; Για εμένα ο γάμος και η οικογένεια είναι ιερό πράγμα. Δεν θέλω να το μειώσουμε», είχε αναφέρει στο «Happy Day» ο Νίκος Αναδιώτης.

Ακολούθησε η εμφάνιση στο συλλαλητήριο κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Νίκος Αναδιώτης τον περασμένο Φεβρουάριο βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» εκεί όπου μίλησε λεπτομερώς για τις τοποθετήσεις του μετά την ψήφιση για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

«Γιατί να το βαφτίσουμε γάμο; Τι είναι γάμος; Άνδρας και γυναίκα, ό,τι γνωρίζουμε. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τίποτα άλλο. Το ότι συμβαίνει σε άλλα κράτη δεν είμαι σε θέση να το κρίνω. Εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται στη δικιά μας την πατρίδα. Δεν είναι όλα τα ευρωπαϊκά κράτη που το δέχονται αυτό, όπως γνωρίζω ας πούμε, η Ιταλία δεν το αποδέχεται αυτό. Θα μου πεις, κάποιο ζευγάρι μπορεί να πάει στο εξωτερικό να το κάνει αυτό και να έρθει να ζήσει στην Ελλάδα. Εμείς είμαι λίγο αντίθετος στο να το νομιμοποιήσουμε».

«Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία. Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία», είχε καταλήξει ο Νίκος Αναδιώτης στη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα.

Διαβάστε ακόμη