Στα μουσικά βραβεία «NRJ Music Awards» έδωσαν το παρών ο Νίκος Αλιάγας και η σύζυγός του, Τίνα Γρηγορίου. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Αγάθη και τον Ανδρέα, έπέλεξε total black εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η Τίνα Γρηγορίου εμφανίστηκε με ένα μακρύ δερμάτινο φόρεμα, με έντονο ντεκολτέ ψηλοτάκουνες γόβες σε μαύρη και κόκκινη απόχρωση. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα μισά μισά και δύο μεγάλα σκουλαρίκια στόλιζαν το πρόσωπό της. Από την άλλη, και ο Νίκος Αλιάγας κινήθηκε σε μαύρους τόνους, με το ιριδίζον σακάκι του να κλέβει τις εντυπώσεις.

Δείτε την εμφάνισή τους:

Νίκος Αλιάγας – Τίνα Γρηγορίου: Λαμπεροί στο κόκκινο χαλί μουσικών βραβείων
Ο δημοσιογράφος έχει μιλήσει επανειλημμένα για τη γυναίκα του εκφράζοντας δημόσια την αγάπη του προς εκείνη. Συγκεκριμένα είχε πει στο περιοδικό «Paris Match»:

«Όταν θέλει κάτι ενεργεί σαν την Άρτεμη. Παίρνει το τόξο της και στοχεύει, αυτό ακριβώς είναι. Όταν ήρθε στη ζωή μου με έκανε να συμφιλιωθώ με τον εαυτό μου. Με θεράπευσε από κάποιες μικροφοβίες, συμπεριλαμβανομένης και της αγοραφοβίας. Με επιβεβαιώνει και με εμπνέει. Η συνάντησή μας με την Τίνα έγινε σαν δύο μισά να έχουν φτιαχτεί το ένα για τον άλλο και βρέθηκαν. Αναγνωρίσαμε ο ένας τον άλλον από την πρώτη χειραψία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nikos aliagas (@nikosaliagas)