Η Νικόλ Κίντμαν παρευρέθηκε στο 49ο γκαλά του Αμερικάνικου Ινστιτούτου Κινηματογράφου (AFI), όπου τιμήθηκε με το βραβείο Life Achievement στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ.

Η 56χρονη ηθοποιός ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην ετήσια εκδήλωση του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου το Σάββατο 27 Απριλίου μαζί με τον σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν και τις κόρες τους: την 15χρονη Σάντεϊ και τη 13χρονη Φέιθ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Αυστραλή σταρ βραβεύτηκε για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο, με ένα βραβείο που έχουν κερδίσει στο παρελθόν ονόματα όπως ο Τομ Χανκς, η Μέριλ Στριπ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η Κίντμαν εντυπωσίασε με ένα λαμπερό, εφαρμοστό φόρεμα κεντημένο με χρυσές παγιέτες και μακριά ουρά.

Δείτε τις φωτογραφίες

BLU_A94141624
BLU_A94141636
BLU_A94141641
BLU_A94141648

Λίγες ημέρες πριν από το Γκαλά, η Κίντμαν μοιράστηκε ένα βίντεο από τον πρώτο της ρόλο ως ηθοποιός σε ηλικία 14 ετών για να γιορτάσει την απονομή του βραβείου Lifetime Achievement.

«Αυτό το 14χρονο κορίτσι δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει όλους τους ταλαντούχους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαζόταν και τους πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες που θα έπαιζε. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα γιορτάσω με τόσους πολλούς φίλους και συνομηλίκους το Σάββατο με το Αμερικάνικο Ινστιτούτο», έγραψε στη λεζάντα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Διαβάστε ακόμη: