Αρκετά είναι τα φαβορί στο σημερινό κουπόνι. Ένα από αυτά είναι η Νάπολι η οποία έχει πάρει τον τίτλο στην Ιταλία αφού η διαφορά των 18 βαθμών δεν καλύπτεται. Εντυπωσιακός είναι ο απολογισμός της με 21 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Δεν κόβει ταχύτητα και δικαίως έχει δοθεί ως φαβορί στο ντέρμπι με τη Λάτσιο. Ο «άσος» της πληρώνει 1,58 και ανεβαίνει στο 2,00 στο Πάμε Στοίχημα αν παιχτεί σε συνδυασμό με το Over 1,5. Συνήθως πετυχαίνει και 2ο γκολ η Νάπολι στα παιχνίδια της.

Ντέρμπι γίνεται και στη Γερμανία ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Λειψία. Και οι 2 θέλουν τη νίκη, η Ντόρτμουντ για να παραμείνει στην κορυφή (ισοβαθμεί με την Μπάγερν) και η Λειψία για να μειώσει τη διαφορά τους στον 1 βαθμό. Και οι 2 σκοράρουν με άνεση. Αποφεύγω το σημείο και ποντάρω στο Goal/Goal.

Στη Γαλλία η Νις τρέχει αήττητο σερί 8 αγώνων με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 0-3 την Μονακό. Παίζει απόψε με την Οσέρ η οποία προέρχεται από τις 2 νίκες κόντρα στην Λυών και την Λοριάν οι οποίες την ανέβασαν πάνω από τη διαχωριστική γραμμή της βαθμολογίας. Με τη φόρα όμως που έχει πάρει η Νις δύσκολα μπορείς να την κοντράρεις αυτή την εποχή. Στο 1,58 είναι ο «άσος» της.

Κλείνω με 1 άλλο φαβορί από τη Γαλλία, από την τρίτη κατηγορία. Η Κονκαρνό έχει πάρει ξανά τα πάνω της και προέρχεται από τις νίκες στα ματς με την Μπαστιά Μποργκό 2-1 και τις Βερσαλίες 0-1. Στόχος της είναι η απευθείας άνοδος. Βρίσκεται στο -3 από τη 2η θέση. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα να κερδίσει τη Σολέ, η οποία δεν σκόραρε στα 2 τελευταία παιχνίδια, στην ήττα της με 2-0 από την Ορλεάν και στη «λευκή» ισοπαλία με την Ντανκέρκ.

Διαβάστε περισσότερα