Βίντεο με την εκτέλεση του βενζινοπώλη στην Νίκαια έφερε στο φως της δημοσιότητας το nantiareport.gr.

Πιο συγκεκριμένα, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την εν ψυχρώ δολοφονία 35χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, αλβανικής καταγωγής, προχθές το βράδυ, στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη, στη Νίκαια.

Στη δημοσιότητα βίντεο με την εκτέλεση του βενζινοπώλη στην Νίκαια

Στο βίντεο διακρίνεται το θύμα να συνομιλεί με έναν φίλο του, όταν πλησιάζει το αυτοκίνητο με τους δολοφόνους. Ο δράστης που κάθεται στο πίσω κάθισμα, ανοίγει το παράθυρο του αυτοκινήτου και πλησιάζουν τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου. Με καλυμμένο το πρόσωπό του και φορώντας γάντια, ο δολοφόνος βγαίνει σχεδόν ο μισός από το παράθυρο, προτάσσει το πιστόλι που έχει σιγαστήρα και πυροβολεί από πολύ μικρή απόσταση τον 35χρονο ο οποίος αιφνιδιάζεται και σε δευτερόλεπτα πέφτει στο έδαφος.

Στην συνέχεια οι δράστες απομακρύνονται από το σημείο, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Δείτε το βίντεο με την εκτέλεση του βενζινοπώλη στην Νίκαια(ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ): 

https://www.youtube.com/watch?v=KUEsb9SY5zg&ab_channel=NantiaReport

Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 4-5 φορές, με ένα πιστόλι ανατολικού τύπου των 7,65 χιλιοστών, πλήττοντας το θύμα στο στήθος και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ανθρωποκτονία, αλλά είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες. Στο παρελθόν είχε εμπλακεί και σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, ενώ κατά τις πρώτες εκτιμήσεις το κίνητρο των δολοφόνων ήταν προσωπικές, οικονομικές διαφορές με το θύμα.

Στη δημοσιότητα βίντεο με την εκτέλεση του βενζινοπώλη στην Νίκαια

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση μελετούν λεπτομερώς υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων, ενώ αναζητούν και άλλο από την πορεία του οχήματος των δραστών έως και την οδό Μυριβήλη στου Ρέντη όπου του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα στοιχεία τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το συγκεκριμένο όχημα είχε κλαπεί στις 18/10/21 από την Γλυφάδα.

«Ήταν περίπου 8 το βράδυ. Καθόμασταν με τον Μάριο έξω από το πρατήριο. Ήρθε μία μαύρη BMW, από την εσωτερική πλευρά και νομίζαμε ότι θέλουν να βάλουν βενζίνη. Ο Μάριος κάνει κίνηση να πάει να τους βάλει όταν ξαφνικά ανοίγει το πίσω δεξί παράθυρο του αυτοκινήτου. Βλέπω ένα άτομο, ένα χέρι που κρατά πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί. Είχα δει το όχημα να έχει οδηγό, όχι όμως και συνοδηγό», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ο φίλος του θύματος ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.