Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Νίκαια όταν φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 6χρονο κοριτσάκι.

Πληροφορίες θέλουν το θανατηφόρο δυστύχημα να έγινε μπροστά στα μάτια της θείας της 6χρονης.

Φορτηγό στην Νίκαια παρέσυρε δύο κοριτσάκια

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα φορτηγό παρέσυρε το 6χρονο κοριτσάκι και τη μεγαλύτερη ξαδέρφη του, γύρω στις 13:45, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια.

Ο οδηγός του φορτηγού έχει συλληφθεί και ανακρίνεται.

Το μεγαλύτερο κορίτσι δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως μια γυναίκα κατέβηκε από ένα πούλμαν, μαζί με τη 12χρονη κόρη της και την εξάχρονη ανιψιά της. Και οι τρεις επιχείρησαν να διασχίσουν τη διάβαση στη διασταύρωση Λαμπράκη και Κουταΐση, ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυριες, άναψε «πράσινο» όταν βρίσκονταν στη νησίδα και ξεκίνησαν να τρέχουν, για να προλάβουν να φτάσουν στο πεζοδρόμιο.

Τότε, έστριψε το φορτηγό, το οποίο παρέσυρε τόσο την εξάχρονη, όσο και τη 12χρονη ξαδέρφη της, που έχει τραυματιστεί και διακομίστηκε στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας.

Το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο μέσα σε επτά λεπτά.

«Ουρλιάζαμε στον οδηγό να σταματήσει. Όταν άναψε πράσινο, ξεκίνησε, πάτησε το κοριτσάκι και το σκότωσε ακαριαία. Πάτησε και το άλλο παιδί, με τη ρόδα να φτάνει μέχρι το γοφό» ανέφερε μάρτυρας στο protothema.gr.

Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 6χρονο κοριτσάκι (ΦΩΤΟ + vid)

Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο η μητέρα της εξάχρονης, η οποία, μαζί με τη θεία, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην κάμερα του Star, είπε πως «μία γυναίκα με δύο παιδιά κατέβηκαν από πούλμαν και προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο. Στη μέση της διαδρομής άναψε «πράσινο» για τα αυτοκίνητα και η κυρία έτρεξε για να περάσει τον δρόμο γρήγορα, αλλά ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε χωματουρικά, δεν την είδε και έγινε το κακό, χτυπώντας τα δυο παιδιά. Ο οδηγός δεν κατάλαβε τίποτα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=8xO9YpfqLFM&ab_channel=ProtoThema

Ο πατέρας του εξάχρονου κοριτσιού δήλωσε ότι θα δωρίσει τα όργανα της κόρης του για να βοηθήσει άλλα παιδάκια που έχουν ανάγκη.