Το κλισέ «η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός» επιβεβαιώνεται στην περίπτωση της Nicole Kidman, η οποία στα 54 χρόνια της διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της και ποζάρει αισθησιακά αποκαλύπτοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το Marie Claire Αυστραλίας με σέξι playsuit ανεβάζοντας ένα πορτρέτο στο Instagram και γράφοντας στη λεζάντα: «Σε ευχαριστώ, Marie Claire Αυστραλίας. Ήταν τιμή μου να γίνω κομμάτι της ιστορίας σου».

Αυτή την περίοδο η σταρ πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά «Nine Perfect Strangers», που έκανε πρεμιέρα στο Hulu, ένα θρίλερ βασισμένο σε μπεστ σέλερ της Liane Moriarty, της συγγραφέα του «Big Little Lies». Παρακολουθεί την ιστορία εννέα στρεσαρισμένων κατοίκων της πόλης, που καταφεύγουν σε ένα retreat για να αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα τους, για να αντιμετωπίσουν μια σειρά από εμπειρίες που δεν περίμεναν.

Nicole Kidman: Πραγματικό θαύμα η σχέση μου με τον Keith Urban

Η σουπερστάρ του Χόλιγουντ έχει έναν από τους πιο αξιοζήλευτους γάμους στον χώρο του θεάματος καθώς βρήκε το άλλο της μισό στον -επίσης- σουπερστάρ της Country μουσικής.

Σε συνέντευξή της στο αυστραλιανό τεύχος της Marie Claire, η 54χρονη ηθοποιός μιλά για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της πριν από 15 χρόνια.

Nicole Kidman: Πιο σέξι από ποτέ στα 54

Εξομολογείται ότι ήταν “θαύμα” που βρήκε ο ένας τον άλλον και αποδείχθηκε ότι ήταν πεπρωμένο να είναι μαζί.

“Είμαστε και οι δύο Αυστραλοί, γεννηθήκαμε την ίδια χρονιά, αλλά ζούσαμε σε άλλους κόσμους και πόλεις! Πώς συνέβη αυτό; Ήταν να γίνει” είπε η Kidman.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα Gala στο Λος Άντζελες, τον Ιανουάριο του 2005.

Αν και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα, η Nicole είχε πει στο Vanity Fair το 2007 πως “δεν ήταν ότι σείστηκε και η γη” όταν συναντήθηκαν. Αποκάλυψε αργότερα ότι ο Urban έκανε τέσσερις μήνες να της τηλεφωνήσει και να της ζητήσει ραντεβού.

Σε συνέντευξή της το 2017 στη Vogue, η Nicole είχε αποκαλύψει ότι μετανιώνει μόνο για το γεγονός ότι δεν τον είχε συναντήσει πολύ νωρίτερα.

Αλλά παραδέχτηκε ότι η συγκυρία της πρώτης συνάντησης ήταν τέλεια και διασφάλισε τη μακροζωία της σχέσης τους. “Πιστεύω ότι ήμασταν δύο μοναχικοί άνθρωποι” είχε πει η Nicole στο Vanity Fair.