Πολλοί είναι οι χρήστες της εταιρείας που καταφέρνουν να ξεγλιστρούν χωρίς να πληρώνουν τη συνδρομή τους. Για το λόγο αυτό, η δημοφιλής πλατφόρμα ροής ξεκίνησε να εφαρμόζει μια νέα μέθοδο προκειμένου να αντιμετωπίσει οριστικά το εν λόγω ζήτημα.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει να εφαρμόζει μια νέα μέθοδο στην προσπάθειά της να αυστηροποιήσει το πλαίσιο των κανόνων που αφορούν στις πληρωμές των συνδρομών της. Όλο και περισσότεροι είναι πλέον οι χρήστες που χρησιμοποιούν έναν λογαριασμό Netflix ο οποίος, ωστόσο, ανήκει σε κάποιον άλλον χρήστη χωρίς αναγκαστικά να είναι μέλος της ίδιας οικογένειάς ή του ίδιου νοικοκυριού. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η εταιρεία πρόκειται σταδιακά να καταργήσει μία από τις παλαιότερες παραδόσεις των συνδρομών της, την κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης.

«Εάν δεν ζείτε με τον κάτοχο του λογαριασμού, χρειάζεται να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό προκειμένου να συνεχίσετε να παρακολουθείτε» είναι το μήνυμα που θα εμφανίζεται από εδώ και στο εξής στις οθόνες μας, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το BusinessInsider. 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.