Τον Αύγουστο οι συνδρομητές της πλατφόρμας συνεχούς ροής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο περιεχόμενο, καθώς πολλές σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ πρόκειται να κάνουν το ντεμπούτο τους. Σίγουρα όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι, και ιδιαίτερα όσοι αγαπούν τα ντοκιμαντέρ, καθώς 5 νέα ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμα μέσα στον μήνα.

Shiny Flakes: Ο Έφηβος Ναρκοβαρόνος (03/8/2021)

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία στην οποία βασίστηκε η πετυχημένη πρωτότυπη γερμανική σειρά Πώς να Πουλήσεις Ναρκωτικά Online (Γρήγορα). Τον Φεβρουάριο του 2015, ο Μαξιμίλιαν Σμιτ, γνωστός online ως Shiny Flakes, συνελήφθη για την πώληση ναρκωτικών αξίας περίπου 4,1 εκατομμυρίων ευρώ, από το εφηβικό του δωμάτιο. Χρησιμοποιώντας τη δική του ιστοσελίδα shinyflakes.com και τα γερμανικά ταχυδρομεία, σε ηλικία 19 ετών διοικούσε μόνος του μια διεθνή αυτοκρατορία ναρκωτικών, πουλώντας έναν τόνο ναρκωτικών σε διάστημα 14 μηνών.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες περιπτώσεις εγκλήματος στον κυβερνοχώρο που είναι γνωστές στη Γερμανία και η αστυνομία δεν γνωρίζει ακόμα πού βρίσκονται τα περισσότερα χρήματα. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, ο Μαξιμίλιαν αφηγείται την ιστορία του

Οι Καουμπόηδες της Κοκαΐνης: Οι Βασιλιάδες του Μαϊάμι (04/8/2021)

Δεκαπέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία της καλτ κλασικής ταινίας του, ο Μπίλι Κόρμπεν παρουσιάζει το Οι Καουμπόηδες της Κοκαΐνης: Οι Βασιλιάδες του Μαϊάμι, ένας έπος έξι επεισοδίων για τους διακινητές της Νότιας Φλόριντας που κατηγορήθηκαν σε μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών στην ιστορία των ΗΠΑ.

Φερόμενοι ως επικεφαλής των διανομέων στις ΗΠΑ για δύο από τα μεγαλύτερα καρτέλ της Κολομβίας, οι Κουβανοί εξόριστοι Αουγκούστο “Γουίλι” Φαλκόν και Σαλβαδόρ “Σαλ” Μαγκλούτα κατηγορήθηκαν για το λαθρεμπόριο πάνω από 75 τόνων κοκαΐνης προς τις ΗΠΑ τη δεκαετία του ’80. Οι παιδικοί φίλοι έχτισαν μια αυτοκρατορία 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέστησε τους Γουίλι και Σαλ, γνωστούς και ως “Los Muchachos”, δύο από τους μεγαλύτερους σελέμπριτι του Μαϊάμι.

Ενώ οι αρχές επιβολής του νόμου σχεδίαζαν τη σύλληψή τους, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές αγώνων με ταχύπλοο κατάφερναν να ξεφεύγουν επιδέξια από τις διώξεις και να τις παρακάμπτουν για δεκαετίες, προτού η καταδίωξη λάβει ένα τέλος. Μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους, την ομάδα υπεράσπισής τους και τους ομοσπονδιακούς που είχαν αναλάβει να τους συλλάβουν, η σειρά σκιαγραφεί το γλαφυρό πορτρέτο των τελευταίων “καουμπόηδων της κοκαΐνης” του Μαϊάμι.

Άγνωστες Πτυχές (8/10/2021-νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα)

Από τους δημιουργούς του Wild Wild Country, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει επικές ιστορίες από τον κόσμο των σπορ.

Άγνωστες Πτυχές: Καβγάς στο Παλάτι (10/08/2021): Τι γίνεται όταν οι αθλητές ελέγχουν τις ιστορίες τους; Αυτή η σειρά εξετάζει εμβληματικές αθλητικές στιγμές και πρόσωπα, χαρίζοντας μοναδικές οπτικές για αγαπημένα σπορ.

Άγνωστες Πτυχές: Συμφωνία με τον Διάβολο (17/08/2021): Τι γίνεται όταν οι αθλητές ελέγχουν τις ιστορίες τους; Αυτή η σειρά εξετάζει εμβληματικές αθλητικές στιγμές και πρόσωπα, χαρίζοντας μοναδικές οπτικές για αγαπημένα σπορ.

Από Πρώτο Χέρι: Κέιτλιν Τζένερ (24/08/2021): Τι γίνεται όταν οι αθλητές ελέγχουν τις ιστορίες τους; Αυτή η σειρά εξετάζει εμβληματικές αθλητικές στιγμές και πρόσωπα, χαρίζοντας μοναδικές οπτικές για αγαπημένα σπορ.

Άγνωστες Πτυχές: Έγκλημα και Πέναλτι (31/08/2021): Τι γίνεται όταν οι αθλητές ελέγχουν τις ιστορίες τους; Αυτή η σειρά εξετάζει εμβληματικές αθλητικές στιγμές και πρόσωπα, χαρίζοντας μοναδικές οπτικές για αγαπημένα σπορ.

Οι Αναμνήσεις ενός Δολοφόνου: Ηχογραφήσεις Νίλσεν (18/8/2021)

Ο πιο περιβόητος κατά συρροή δολοφόνος της Βρετανίας, Ντένις Νίλσεν, ομολόγησε το 1983 τη δολοφονία 15 ανθρώπων. Μέσα σε μια περίοδο πέντε ετών, έβρισκε ευάλωτους νεαρούς, τους δελέαζε ώστε να τον ακολουθήσουν στο σπίτι του, τους στραγγάλιζε και ξεφορτωνόταν τα πτώματά τους κάτω από το πάτωμα.

Η αλήθεια για το πώς και το γιατί σκότωνε έγινε αντικείμενο πολλών συζητήσεων σε βιβλία και ντοκιμαντέρ στις επόμενες δεκαετίες. Τώρα, έχοντας μοναδική πρόσβαση στο ευρύ προσωπικό αρχείο που έμεινε στο κελί του μετά τον θάνατό του, συμπεριλαμβανομένων 250 ωρών ηχογραφήσεων που δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ ξανά, αυτή η ταινία μας ξεναγεί στον κόσμο του Νίλσεν και την πορεία του από ένα μικρό αγόρι που μεγάλωσε σε ένα ήσυχο σκοτσέζικο ψαροχώρι σε έναν ψυχρό δολοφόνο που παραμόνευε στους δρόμους του Λονδίνου.

Με φόντο τη Βρετανία της δεκαετίας του ’80, όταν η μεγάλης κλίμακας ανεργία ανάγκαζε τους νεαρούς άντρες να έρχονται στο Λονδίνο σε αναζήτηση της τύχης τους και να καταλήγουν φτωχοί και εύκολη λεία, και συνδυάζοντας συνεντεύξεις από αστυνομικούς, δημοσιογράφους, θύματα που ξέφυγαν, συντετριμμένες οικογένειες και -για πρώτη φορά- τη φωνή του ίδιου του δολοφόνου, αυτό το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ εξερευνά το πώς κατάφερνε ο Νίλσεν να κυκλοφορεί ελεύθερος και ανενόχλητος για πέντε χρόνια, ενώ διέπραττε πολλαπλές δολοφονίες και επιθέσεις.

Μπομπ Ρος: Χαρούμενα Ατυχήματα, Προδοσία και Απληστία (25/8/2021)

To Μπομπ Ρος: Χαρούμενα Ατυχήματα, Προδοσία και Απληστία παρουσιάζει τη συγκλονιστική άγνωστη ιστορία του σημαντικού ζωγράφου τοπίων και παρουσιαστή του “Η Χαρά της Ζωγραφικής”. Εκτιμώντας βαθύτατα τη φύση, ο ευγενικός και πράος Μπομπ Ρος ενθάρρυνε όλους όσους γνώριζε να αφεθούν στη δημιουργικότητά τους και να πιστέψουν στον εαυτό τους, γεγονός που στην πορεία τον κατέστησε πολιτισμικό φαινόμενο.

Ο άντρας που έκανε την περίφημη δήλωση ότι δεν υπάρχουν λάθη, αλλά μόνο χαρούμενα ατυχήματα, χάρισε πραγματική απόλαυση στον κόσμο για δεκαετίες. Πίσω από τα θρυλικά μαλλιά, την απαλή φωνή και τους νοσταλγικούς πίνακες, απλώνεται ένα μυστήριο που πρέπει να ανακαλύψουν πολλοί ακόμα.