Στο κλεμμένο αυτοκίνητο με τον βαρύ εξοπλισμό που βρέθηκε στον Νέο Κόσμο εντοπίστηκε DNA αλλά και πολλά δακτυλικά αποτυπώματα.

Συγκεκριμένα, το κλεμμένο αυτοκίνητο βρίσκεται στην κατοχή της αστυνομίας από το βράδυ της Πέμπτης, 8 Ιουνίου. Στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν δύο καλάσνικοφ, τρία περίστροφα, δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα, φυσίγγια και μία χειροβομβίδα.

Η αστυνομία περιμένει τον βαλλιστικό έλεγχο ώστε να εξακριβωθεί αν ο συγκεκριμένος εξοπλισμός που βρέθηκε στο κλεμμένο αυτοκίνητο στον Νέο Κόσμο είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι βρέθηκε πλούσιο DNA και πολλά δακτυλικά αποτυπώματα που ήδη εξετάζονται από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, προκειμένου να ξεκινήσουν οι πρώτες ταυτοποιήσεις.

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο, που είχε κλαπεί από τη Νίκαια, βρέθηκε στην οδό Φανοσθένους και Σμιθ στον Νέο Κόσμο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, η οποία είχε δηλώσει την κλοπή του ενώ παράλληλα είχε ήδη αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα