Σεξουαλική κακοποίηση και στην κολύμβηση. Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στον χώρο του αθλητισμού. Το νέο περιστατικό, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη, αφορά τον χώρο της κολύμβησης και συγκεκριμένα πρόκειται για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αθλητριών από ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής, ο οποίος μάλιστα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Οι αστυνομικοί μετά από ένταλμα έκαναν έφοδο σπίτι του, του πέρασαν χειροπέδες ενώ κατάσχεσαν και πορνογραφικό υλικό.

Ποιος είναι ο άνδρας που συνελήφθει για σεξουαλική κακοποίηση στην κολύμβηση

Πρόκειται για έναν 74χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελίες δυο ανήλικων αθλητριών ότι πριν από επτά χρόνια και ενώ ήταν στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον συγκεκριμένο παράγοντα για δυο ολόκληρα χρόνια από το 2013-2015.

Τα δύο κοριτσάκια ηλικίας 17 ετών σήμερα,  πέρασαν την προηγούμενη εβδομάδα το κατώφλι της ΓΑΔΑ ανέβηκαν στα γραφεία του 8ου ορόφου της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και κατήγγειλαν όσα εφιαλτικά βίωναν από τον συγκεκριμένο παράγοντα.

Εκτός από τις φρικτές περιγραφές, είπαν στους έμπειρους αξιωματικούς και τους ψυχολόγους ότι πήραν το θάρρος να μιλήσουν, μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Ο ηλικιωμένος που εκτός από ιδρυτικό μέλος του συγκεκριμένου ομίλου ήταν και στην οργάνωση των προπονήσεων, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού και το Σάββατο στον Ανακριτή ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση του και μεταφέρθηκε ήδη στις φυλακές της Τρίπολης.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.