Η Μπιγιόνσε κατά τη διάρκεια του 58ου Super Bowl ανακοίνωσε το δεύτερο μέρος της τριλογίας του «Renaissance» με τίτλο «Act II» και η είδηση – έκπληξη συνοδεύτηκε από δύο νέα country τραγούδια το «Texas Hold Em» και το «16 Carriages».

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από μία διαφήμιση για την Vorizon, στην οποία η σταρ εμφανίζεται να προσπαθεί ανεπιτυχώς να «ρίξει» το διαδίκτυο μέσω μιας σειράς πρωτότυπων και εντυπωσιακών ιδεών, όπως μία ταινία με τίτλο «Barbey», ένα ολόγραμμα με την ονομασία «Beyonc-AI» και μια προεδρική εκστρατεία για το Botus.

Στο τέλος η Μπιγιόνσε ακούγεται να λέει: «Εντάξει, είναι έτοιμοι. Ρίξτε τη νέα μουσική».

Στη συνέχεια ένα νέο βίντεο δημοσιεύθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίνοντας μία πρώτη γεύση από το «Texas Hold Em» το οποίο φέρει την υπογραφή, μεταξύ άλλων, του Καναδού καλλιτέχνη Lowell, μαζί με την υπόσχεση ότι το «Act II» θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι για το τραγούδι «16 Carriages» συμμετέχουν οι Dave Hamelin, Gavin Williams, Justus West, Saadiq και άλλοι. Επίσης μοιράστηκε τα εξώφυλλα των δύο νέων τραγουδιών που δείχνουν την Μπιγιόνσε φοράει καουμπόικο καπέλο όπως και στην τελετή των βραβείων Grammy την περασμένη εβδομάδα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

426144369_18463222393008035_1113033535759235791_n
Σύμφωνα με τον Guardian, μετά την ανακοίνωση της Μπιγιόνσε ο ράπερ και τραγουδιστής Lil Nas X, ο οποίος έσπασε τα ρεκόρ με το «Old Town Road» το 2019, έγραψε στο X: «Η Μπιγιόνσε θα με κάνει να ξαναβάλω το καουμπόικο καπέλο μου».