Ο Σεπτέμβρης σημαίνει τρία πράγματα: Τέλος οι διακοπές, άνοιγμα των σχολείων – επιστροφή στην καθημερινότητα και η παρουσίαση της Apple.

Κάθε χρονιά τέτοια περίοδο, γίνεται η πολυσυζητημένη παρουσίαση των νέων συσκευών της γνωστής εταιρείας και ενώ το τι θα παρουσιαστεί επιπλέον διαφέρει, το σίγουρο είναι πως θα γίνει η παρουσίαση νέων iPhone.

Πότε είναι η παρουσίαση;

Το 2021 λοιπόν, δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς ο αμερικανικός κολοσσός ανακοίνωσε πως την προσεχή Τρίτη, στις 14 Σεπτεμβρίου δηλαδή, θα πραγματοποιήσει μία online εκδήλωση.

Ειδικότερα, η αμερικανική εταιρεία του Κουπερτίνο αποφάσισε να μιλήσει με επίσημη δήλωσή της και να ξεκαθαρίσει πως το επόμενο σημαντικό event έρχεται στις 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 για την Ελλάδα.

Η εκδήλωση έχει τον τίτλο «California Streaming», μαρτυρώντας και τον ψηφιακό της χαρακτήρα, αφού δεν θα διεξαχθεί με παρουσία δημοσιογράφων.

Πώς θα ονομάζονται τα νέα iPhone;

Η επωνυμία των νέων μοντέλων θα είναι iPhone 13 παρά το γεγονός ότι υπήρξαν κάποιες φήμες ότι η Apple θα αποφύγει να χρησιμοποιήσει έναν αριθμό που οι Αμερικάνοι γενικώς θεωρούν ότι φέρνει κακή τύχη.

Οι φήμες κυκλοφόρησαν επειδή είδαν το φως της δημοσιότητας ορισμένες πληροφορίες για το πώς θα είναι το… iPhone 14, το οποίο θα δούμε, φυσικά, το 2022.

Τι γνωρίζουμε για τη φετινή παρουσίαση;

Οι νέες συσκευές αναμένεται να είναι και φέτος 4 και πιο συγκεκριμένα αναμένεται να ανακοινωθούν τα iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Max Pro.

Οι διαστάσεις της οθόνης στις 5,4 ίντσες για το πρώτο και στις 6,7 ίντσες για την κορυφαία έκδοση και στις 6,1 ίντσες για τα άλλα δύο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Pro εκδόσεις θα έρχονται με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά κυρίως όσο αφορά στην κάμερα, η οποία αναμένεται να έχει αρκετές βελτιώσεις.

Μέσα σε όλα, αναμένονται να γίνουν γνωστά και η τελική ημερομηνία διάθεσης του iOS 15, περισσότερες πληροφορίες για το SharePlay και αρκετά ακόμη.

Πάντως, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως να μην δούμε τα Apple Watch Series 7, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν κάποια προβλήματα στην παραγωγή τους και ίσως η κυκλοφορία τους πάει για λίγο αργότερα.

Σίγουρα πάντως αναμένεται να γνωρίσουμε για πρώτη φορά τα νέα AirPods που θα έρθουν σε σχεδιασμό κοντά στα AirPods Pro και με αρκετά νέα χαρακτηριστικά.