Ένα ακόμη επικό βίντεο TikTok με άφθονο «τσαλάκωμα» και αυτοτρολάρισμα ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα περιστατικά που διαδραματίζονται είναι από προηγούμενες περιοδείες του προέδρου της ΝΔ στη Δράμα, στην Καβάλα και στη Θάσο.

Το βίντεο ξεκινά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ποδήλατο στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης με τη viral στα social media φράση «ωραίος ο Φαίδων». «Ώπα Φαίδων» ακούγεται να λέει on camera ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια υπάρχουν εικόνες από την περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία, αλλά και οι δυσκολίες των καλοκαιρινών εξορμήσεων, με τον πρόεδρο της ΝΔ να επιστρατεύει το μαντήλι του για να σκουπίσει τον ιδρώτα του.

Στην πορεία συνειδητοποιεί ότι έχει γενέθλια η κόρη του Σοφία (7/6) και βλέπει βίντεό της. «Όλοι οι γονείς είναι ίδιοι, χαζογονείς», διαπιστώνει.

Στη συνέχεια τρολάρει έναν ιερέα εν πλω προς Θάσο. «Έμαθες κι εσύ, πάτερ, το TikTok ή όχι ακόμη;» τον ρωτά. Ένας γλάρος που πετά και τον ακουμπά προκαλεί έναν απίθανο μορφασμό απορίας στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ, που υπερτονίζεται με ερωτηματικά.

Ακολουθεί η επική σκηνή για την οποία έχει προειδοποιήσει σε πρόσφατη συνέντευξή του: Προσφέρει στη σύζυγό του Μαρέβα μια ανθοδέσμη, η οποία του… τη φέρνει στο κεφάλι και δηλώνει: «Είναι για μένα τα λουλούδια, όχι δικά του!».

Διαβάστε περισσότερα