Εργαζόμενη της NIKE κατήγγειλε τον άσο της Παρί για σεξουαλική επίθεση με τον Βραζιλιάνο να αρνείται να συνεργαστεί στις έρευνες και τον κολοσσό στο χώρο της ένδυσης-υπόδησης να προχωρά στη διακοπή της συνεργασίας μαζί του.

Νέα μπλεξίματα για τον Νεϊμάρ που κατηγορείται για σεξουαλικής επίθεση σε βάρος εργαζόμενης της NIKE. Στην καταγγελία της, η εργαζόμενη στον αμερικανικό κολοσσό, αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ προσπάθησε να συνευρεθεί μαζί της, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, παρά τη θέλησή της.

H Nike έλυσε το συμβόλαιο

Η Nike κατέγραψε τη μαρτυρία της υπαλλήλου της και ζήτησε και την εκδοχή από τον ίδιο τον Νεϊμάρ σχετικά με το εν λόγω περιστατικό. Ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε τις κατηγορία, αλλά αρνήθηκε και να βοηθήσει τη Nike για τη διερεύνηση της υπόθεσης και αυτό έφερε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Νεϊμάρ: Καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης από υπάλληλο της Nike | Athens Voice

 

Η δημοφιλής εταιρεία ανακοίνωσε πως διακόπτει κάθε συνεργασία με τον Νεϊμάρ καθώς ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν αρνήθηκε να συνεργαστεί στις έρευνες για το περιστατικό ενώ εκπρόσωπος του βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή αρνήθηκε τη σεξουαλική επίθεση τονίζοντας πως η συνεργασία με τη NIKE έληξε για εμπορικούς λόγους.

Σύμφωνα με την εταιρεία αθλητικών ειδών η εργαζόμενη ανέφερε πως έπεσε θύμα του Νεϊμάρ το 2018 αλλά η εταιρεία ήθελε αρχικά να αποφύγει την έρευνα και να κρατήσει το θέμα μακρία από το φως της δημοσιότητας όμως ένα χρόνο αργότερα αποφάσισε να αναθέσει μια ανεξάρτητη έρευνα για να διαλευκάνει την υπόθεση.

Βόμβα" με Νεϊμάρ - Νέα καταγγελία-σοκ για... - Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport

Η καταγγέλουσα βρήκε το θάρρος να μιλήσει για την τραυματικής της εμπειρία στο πλαίσιο ενός συνεδρίου που διοργάνωσε η NIKE για την «δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος εργασίας και της καταπολέμησης των διακρίσεων».

Ο Νεϊμάρ από την πλευρά του διέψευσε το γεγονός και αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις Αρχές, με τους εκπροσώπους του να δηλώνουν: «Ο Νεϊμάρ θα υπερασπιστεί τον εαυτό του κόντρα στις αβάσιμες αυτές επιθέσεις σε περίπτωση που η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα».