«Θρίλερ» θυμίζουν οι εξελίξεις όσον αφορά τον θάνατο δύο αδερφών, ενός 34χρονου άνδρα και μιας 30χρονης γυναίκας, στο Νέο Ηράκλειο ενώ μοιάζει ανεξήγητο πως έφτασαν σε αυτήν την οικογενειακή τραγωδία.

Αν και αρχικά, υπήρξε η πληροφορία ότι ο άνδρας σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία ενδέχεται η γυναίκα να σκότωσε τον 30χρονο και στην συνέχεια να έβαλε τέλος και στην δική της ζωή στο σπίτι τους στην οδό Ολυμπίας, στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της Ασφάλειας και τα στοιχεία του ιατροδικαστή, πιθανότατα η 30χρονη πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο αδερφό της.

 

Νέα στοιχεία στο Νέο Ηράκλειο: Η 30χρονη σκότωσε τον αδερφό της και αυτοκτόνησε

Αυτό προκύπτει από τα νέα στοιχεία καθώς το τραύμα που φέρει ο νεαρός άνδρας είναι από απόσταση περίπου 1.5 μέτρου ενώ εξ επαφής φέρεται να είναι η βολή που σκότωσε τη γυναίκα. Ως εκ τούτου, το συμπέρασμα των ειδικών λέει ότι η κοπέλα μάλλον πυροβόλησε τον αδερφό της και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό της και έδωσε τέλος στη ζωή της.

Απομένουν κάποιες εργαστηριακές εξετάσεις που θα ρίξουν περαιτέρω «φως» στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία και να επιβεβαιώσουν ή όχι την αρχική αυτή εκτίμηση του ιατροδικαστή.

Τα δύο αδέρφια, τους τελευταίους έξι μήνες ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας της μητέρας τους που απεβίωσε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η κατάθεση του αδελφού των δύο παιδιών, αλλά και του πατέρα τους, αναμένεται να ρίξει περαιτέρω φως στα αίτια αυτής της οικογενειακής τραγωδίας.

Βρέθηκαν σημειώματα δίπλα στα νεκρά αδέρφια

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, καθώς τα δύο σημειώματα που βρέθηκαν δίπλα στα νεκρά αδέρφια ανατρέπουν όλα τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σημειώματα αναφέρονται οι λόγοι που τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποιο από τα δύο αδέρφια έγραψε τα γράμματα, ωστόσο φαίνεται πως ο γραφικός χαρακτήρας ταιριάζει στον έναν από τους δύο. Μένει ωστόσο να επιβεβαιωθεί από γραφολόγο πως τα σημειώματα γράφτηκαν από τον έναν εκ των δύο θυμάτων.

Η εξέλιξη αυτή λοιπόν αλλάζει τα δεδομένα, καθώς το επικρατέστερο σενάριο είναι πλέον τα δύο αδέρφια να είχαν πάρει από κοινού την μοιραία απόφαση να βάλουν τέλος στη ζωής τους.

«Αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη» έγραψαν τα δυο αδέρφια στα σημειώματα

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Με βάση τα στοιχεία, τα δύο αδέρφια ανέβηκαν στο δώμα της πολυκατοικίας λίγο πριν τις 10 το πρωί. Εκεί κάθισαν σε έναν καναπέ, με τον ένα απέναντι στον άλλον και με μια καραμπίνα αυτοκτόνησαν.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 30χρονη να πυροβόλησε πρώτα τον αδελφό της και έπειτα να αυτοκτόνησε. Ένα δεύτερο ενδεχόμενο είναι και οι δύο να αυτοκτόνησαν με την καραμπίνα στα χέρια τους.