Ασύλληπτη είναι η τραγωδία στα Νέα Μάλγαρα, με την οικογένεια του 18 μηνών βρέφους που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βόθρο να είναι συντετριμμένη.

Όπως αναφέρεται, το λίγο μηνών αγόρι βρισκόταν στην αυλή τους και το πρόσεχαν για λίγη ώρα, ώστε η μητέρα του να πάει στον οδοντίατρο αλλά κάποια στιγμή το έχασαν και τότε άρχισαν έντρομοι να το αναζητούν παντού, ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες.

Μάλιστα, η γιαγιά του βρέφους μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εξέφρασε πως «το ψάχναμε, φάγαμε τους δρόμους, με τα αυτοκίνητα, με τα ποδήλατα, δεν το βρίσκαμε πουθενά. Μια γειτόνισσα μας είπε πως αν το παιδί έπεσε στον βόθρο, χάθηκε, αλλά δεν την πιστέψαμε. Νομίζαμε ότι το άρπαξαν».

«Είναι μία τραγωδία, δεν υπάρχουν λόγια»

Όπως είπε στην εκπομπή ξαδέλφη της γιαγιάς, «το φρεάτιο ήταν καλυμμένο, μα το κακό έγινε και το 18 μηνών βρέφος βρήκε τραγικό θάνατο. Είναι μία τραγωδία, δεν υπάρχουν λόγια. Μπροστά στα μάτια τους το είχαν το παιδί και ξαφνικά χάθηκε».

Την ίδια αντίδραση έχουν και οι γείτονες οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι. «Κατέβηκα αμέσως κάτω γιατί φοβήθηκα μήπως μπήκε μέσα στο δικό μου οικόπεδο κι έγινε κάτι με τον σκύλο μου. Όμως, δεν το βρήκα πουθενά», είπε ένας γείτονας, με τους γονείς αλλά και τη γιαγιά και τον παππού να είναι σε τραγική κατάσταση.

Πώς συνέβη η τραγωδία με το βρέφος;

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, το βρέφος ήταν το πρώτο παιδί της οικογένειας. Η γιαγιά, όταν συνέβη το τραγικό συμβάν ήταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο παππούς, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ήταν στον κάτω. Η 37χρονη μητέρα φέρεται να άφησε το παιδί στις 12 μ.μ. και έφυγε για τον οδοντίατρο.

Η μητέρα του ήρθε ξανά στις 12.40 μ.μ. και ξεκίνησε να ψάχνει το παιδί ειδοποιώντας παράλληλα τις αρχές. Στις έρευνες που ακολούθησαν συμμετείχαν τόσο αστυνομικοί όσο και δύναμη της πυροσβεστικής καθώς υπήρξαν ενδείξεις ότι το βρέφος μπορεί να είχε πέσει μέσα σε βόθρο. Όπως έγινε γνωστό στο φρεάτιο της αποχέτευσης υπήρχαν δύο σίδερα τα οποία βρέθηκαν να είναι λυγισμένα και με αίματα. Δυστυχώς, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί σοκ και να γεμίζει θλίψη τόσο την οικογένεια, όσο και την ευρύτερη περιοχή.