Στον πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης του VICE Media Group, που κατάφερε να συγκεντρώσει 135 εκατ. δολλάρια, συμμετείχε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ανάμεσα σε άλλους επενδυτές, όπως η Lupa Systems του James Murdoch, η TPG, η TCV καθώς και η Sixth Street.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η νέα αυτή επένδυση υπογραμμίζει την επιτυχημένη στρατηγική συνεργασία του Ομίλου ANTENNA με τον παγκόσμιο οργανισμό VICE Media που απευθύνεται στα νεανικά κοινά».

Η Συνεργασία

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και η VICE Media συνεργάζονται από το 2014. Η VICE Media δημιουργεί νεανικό, συναρπαστικό, πρωτότυπο, αυθεντικό και βραβευμένο περιεχόμενο, που διανέμεται μέσω του δικτύου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η VICE Greece έχει παραγάγει περισσότερες από 240 ώρες πρωτογενούς υλικού, ενώ περισσότερα από 2.500 θέματα διοχετεύονται κάθε χρόνο σε όλες τις πλατφόρμες.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «η ηγετική παρουσία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στις περιοχές της νοτιοανατολικής και κεντροανατολικής Ευρώπης, καθώς και στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών, επέτρεψε στη VICE Media να επεκταθεί επιτυχώς στην Ελλάδα, στη Σερβία και τη Ρουμανία, με στόχο να ηγηθεί της επέκτασης του VICE σε ολόκληρη την περιοχή, μέσα από διάφορες πλατφόρμες. Η τελευταία αυτή κίνηση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του στο όραμα της VICE Media, που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται, δημιουργώντας και παρέχοντας κορυφαίο περιεχόμενο σε παγκόσμιο επίπεδο».