Η Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας «Hellenic Bankers Association – UK (HBA-UK)» ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής η οποία θα έχει θητεία 2 ετών.

Γεώργιος Κάτσικας – Πρόεδρος και Επικεφαλής της Εκτελεστικής Επιτροπής
Ξενοφών Ζαχαρούδης – Αντιπρόεδρος
Ιωσήφ Κιουρούκογλου
Κωνσταντίνος Κωστόπουλος
Θεόδωρος Νικολαΐδης
Μάρθα Παχατουρίδη
Αργύρης Χατζηλίας

Η Εκτελεστική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον απερχόμενο Πρόεδρο, Λούη Λοΐζου, καθώς και όλα τα μέλη, της προηγούμενης Εκτελεστικής Επιτροπής για την ανεκτίμητη προσφορά και συμμετοχή τους στα σημαντικά επιτεύγματα του HBA-UK στη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών.

Η Εκτελεστική Επιτροπή θα αναφέρεται στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο (Chairmen’s Circle) που απαρτίζεται από όλους τους απελθόντες Προέδρους της Ένωσης. Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο έχει συμβουλευτική ιδιότητα και ορίζει το στρατηγικό προσανατολισμό της Ένωσης.

Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο αποτελείται από τους: Χρήστος Μεγάλου, Νότης Μηταράκης, Στράτος Χατζηγιάννης, Μιχαήλ Ζέκκος, Ανδρέας Ζομπανάκης, Αντώνης Ντατζόπουλος, Λούης Λοΐζου, Γιάννης Κυριακόπουλος και Γιώργος Ματσακάς.

Το HBA-UK διατηρεί τη σθεναρή αφοσίωσή της στην ανάπτυξη της Ένωσης και την ενδυνάμωση της Ελληνικής διασποράς στο εξωτερικό, γύρω από μια στρατηγική τριών πυλώνων: της ηγετικής σκέψης, κοινωνικής υπευθυνότητας και επαγγελματικής ανάπτυξης. Περαιτέρω λεπτομέρειες επί αυτών θα δημοσιευτούν στη διαδικτυακή σελίδα της Ένωσης το προσεχές διάστημα.