Νέα χτυπήματα του Ισραήλ στην Υεμένη σε θέσεις των Χούθι σήμερα, στην περιοχή της Σαναά τέσσερις μέρες μετά τους βομβαρδισμούς κατά των Χούθι οι οποίοι εξαπολύουν τον τελευταίο καιρό και πάλι πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ.
«Ισραηλινή επιθετικότητα στην πρωτεύουσα Σαναά», μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο των Χούθι, Al-Massirah, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε στη συνέχεια ότι έπληξε στρατιωτικές εγκαταστάσεις των Χούθι, συμπεριλαμβανομένου του προεδρικού μεγάρου και μιας εγκατάστασης αποθήκευσης καυσίμων, σε απάντηση στις επιθέσεις του «τρομοκρατικού καθεστώτος των Χούθι» εναντίον του Ισραήλ.
Ο δημοσιογράφος του ισραηλινού τηλεοπτικού δικτύου Channel 12, Αμίτ Σεγκάλ, δήλωσε, επικαλούμενος μια ισραηλινή πηγή, ότι υψηλόβαθμα πολιτικά πρόσωπα των Χούθι έγιναν στόχος της ισραηλινής επίθεσης.
Χθες Τετάρτη, οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη για μια πυραυλική επίθεση εναντίον του Ισραήλ, αφού ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι αναχαίτισε έναν πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη.
Πριν τέσσερις ημέρες ισραηλινές επιθέσεις άφησαν δέκα νεκρούς, σύμφωνα με τους αντάρτες που ελέγχουν την πρωτεύουσα της Υεμένης και μεγάλα τμήματα της χώρας.
Διαβάστε ακόμη:
-
UBS για Motor Oil: Θετική εξέλιξη η επανεκκίνηση της λειτουργίας της CDU μετά την πυρκαγιά
-
Κυριάκος Πιερρακάκης: Η Θεσσαλονίκη αλλάζει και πρωταγωνιστεί
-
Πτώση πληρότητας στο 83,3% τον Ιούλιο στα ξενοδοχεία της Αθήνας – Θετικά πρόσημα στο 7μηνο
-
Σάλος με την αεροπορική η οποία θα υποχρεώνει τους παχύσαρκους να αγοράζουν δύο θέσεις